A "kis Eurót" ha bevezetik, akkor 5 éven belül. Mint kiderült, egy fajta pénznem mégsem működőképes az EU-ban. Németország, és a nagyok lennének "nagy" Euró használók, a gyenguszok, mint mi, lennnének a "kicsik". Menet közben billegtetnék az árfolyamot a két Euró között. Ha egy Euro marad, akkor Pykinél a pont.
Az euróval kapcsolatban sok mindent olvastam,hogy csoda még létezik vagy az árfolyamáról hogy gyengülni fog,másik ilyen kedvenc hogy az euró zónai országok egy új és egységesebb európai uniót fognak alkotni stb.
Véleményem szerint 2020 előtt semmiképpen nem fogják bevezetni, mivel a gazdasági helyzetünk nem teszi lehetővé.
Szerintem:esélytelen.Hogyan is tömné a zsebét tovább a kormány és az általuk támogatott Kiskirály réteg
Szerintem soha, nem adok annyi időt az EU-nak amennyi ahhoz kellene, hogy hajlandóak legyenek minket bevenni.
Az Európai Unió át fog alakulni. Lesz egy fejlettebb (már csatlakozott) és egy fejletlen (csatlakozni kívánó) tagállamokból álló része. Bizonyos esély meg van megszűnésére. Valójában az Euró egy ideiglenes = tehát nem létező, átmeneti fizetőeszköznek számít. Nagyjából, mire be tudnánk vezetni: nem lesz.
Pontosan. Jó lenne/lett volna valami egységes dolgot kialakítani, bár nyilván nem egy második USA-t, ahhoz túl különbözőek vagyunk. De látszik, hogy hova vezet ez a fene nagy európai liberalizmus; ha valami történik, azt se tudják hova kapkodjanak. Szerintem az EU szétesik és az államok nacionalizálódnak (nem nagyon, csak annyira, hogy ez a fene nagy liberalizmus megszűnik). Szóval euro nem lesz már sokáig.