A “Chemistry Flicks” nevű Youtube csatorna keményen dolgozik, hogy minden nap fontos, pusztító tartalommal lássa az el az internetet. A készítők semmi mást nem csinálnak, csak a legkülönbözőbb dolgokat maratnak szét erős, sokszor veszélyes vegyi anyagokkal. Szerencsére mindezt kamera előtt teszik, így szemtanúi lehetünk egy banán, egy szivacs vagy egy kiló csirkemell lassú, kegyetlen halálának. A csatorna a legtöbbször egy szúrós szagú folyadékot, klórszulfonsavat használ, amely heves reakcióba lép szinte mindennel, így bánik el például egy okostelefonnal: Ezek után azt hinné az ember, hogy egy szelet csokoládé meg sem kottyan majd a szuper erős savnak, ám aki ezt gondolja, az téved. A felvételen az látszik, hogy a sav keményen próbálkozik, de a csoki nem adja könnyen magát, szinte megsebezni sem tudja a vegyi anyag. A legérdekesebb az, hogy a csokoládé ellenállása sem az eredeti cikkben, sem a csatorna leírásában nincs megmagyarázva, így aki tudja, miért nem olvad el a csokiszelet, az