Dolgoztál már úgy valamikor,hogy csak úgy alkalmaztak,hogy minimálbérre voltál bejelentve és a többit pedig borítékba kaptad?Mi a véleményed az ilyen munkáltatókról?
Dávidka,ez azért lehet mert te még fiatal vagy és nem dolgoztál még ebben a formában,de ne is kelljen!
Igen dolgoztam méghozzá legnagyobb kamionos cégnél a napocskásnál,bíztos mindenki ismeri ott is így működött !!!
Óh megleptél...jobban ismerem a céget, mint gondolod...igen régen volt így...manapság változtak a "csodák" ...még a végén kiderül..hogy 4O tonna van mögötted és m e g m o n d a n i sem tudom, hány km???
Még sosem dolgoztam Minimál+boríték "megoldásban".Az a baj ezzel,hogy a végén csattan majd amikor egyszer..-talán..- a "Mi Fajtánk" NyögDíjba megy. :blink:
Hát igen én abban az időben dolgoztam ott,29l gázolaj/100km És a Man tga alapból 33l evett szerinted gazdaságos volt ott dolgozni úgye??? Üljön az összes autójába a Gyura !!! Akkoriban azt nyílatkozta M.országon csak 1 kamionos cég lessz csak az ővé :250597942: Hát ez nem jött össze !!!
Most is ezt mondja, hogy mindenkit "bekebelez" de hát inkább gombamódra szaporodnak a cégek. Aki még fiatal, és nem akar családközelben lenni..az kimegy, hogy a firma legyen egészen külföldi....na de nem megyek bele..mert itt maradunk reggelire
Itt szerintem nyugodtan kiírhatjátok azt a bizonyos napocskás cégnevet.Én is tudom hogy melyikről van szó.Valóban egy nagy vállalat.