Miről beszélgetett Roger Moore és Galla Miklós?

A témát ebben részben 'Mozi & Tv Hírek!' CF dealer hozta létre. Ekkor: 2017. május 24..

1. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,269
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem

Természetesen szóba került a Monty Python is.

A magyar humorista-zenész 1999 májusában találkozott a 2017. május 23-án elhunyt Roger Moore-ral a budapesti Hilton Szállodában. Galla szerint a sötétkék öltönyében pont olyan gentlemanként jelent meg, mint amilyeneket a filmjeiben játszott. Az interjú során kedves, nyitott, közlékeny, jó humorú és nagyvonalú volt. Minden kérdésre készségesen és türelmesen válaszolt – írta Facebook-oldalán.

„Te voltál a legjobb James Bond – hízelegtem neki. Ő azonnal rávágta: 'Nana! Sean Connerynek is ezt mondtad!' Én: 'Dehogy, dehogy!' Később váratlan ötlettől vezérelve megkérdeztem, hogy angolként szereti-e a Monty Pythont? Egy tizedmásodpercre megdöbbent, látszott, hogy ezt még soha senki nem kérdezte tőle. Aztán felcsillant a szeme és elmosolyodott: 'Imádom! Bárcsak benne lehettem volna!'"

Galla hozzátette, hogy egy életre szóló találkozás volt számára ez, egy nagyon pozitív kisugárzású, kizárólag szeretetet és jóindulatot árasztó emberrel.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Let's block ads! (Why?)

Forrás...