Tech Most már valóban itt a Viber a BlackBerry World-ben

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' nonoka hozta létre. Ekkor: 2014. április 25..

1. nonoka /

Kapott lájkok:
    2,448
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Igen, megjött hozzánk is, már letölthető az alkalmazásboltból, él, virul – de egyelőre nem sok köszönet van benne.
    Felszuszakoltam ugyanis az imént gyorsan a szolgálati Z30-ra, és hát magam sem vagyok elájulva tőle. Egyrészt valóban egy Android portról van szó, de nem ez a fő gond.
    A BlackBerry World-ből letöltve első indítás után kínosan hosszú ideig nem történik semmi, nézegethetjük a fekete kijelzőt. Már éppen a taszk kilövésén kezdtem morfózni, amikor nagy nehezen megjelent a jól ismert Viber logó a kijelzőn. Ezt követően az aktiváló SMS-t szeretné elküldetni magának a program – nos, sikertelenül.
    Némi homokórázás után közli a rendkívül informatív hibaüzenetet, miszerint: “Hiba”.
    És ennyi. Gratulálunk, Viber! Bizonyára komoly fejlesztőmunka áll e teljesítmény mögött. Nem, valójában nem, inkább azt érzem őszintén szólva, hogy nagy ívben tettek erre a verzióra Viberék, nem véletlenül csak egy Android port ez.
    A sideloadolt Android verzió ehhez képest legalább fut, és minden funkciója működik. Aki nem szeretne hosszasan foglalkozni, kísérletezgetni ezzel a zsákutcával, annak egyelőre tehát nem javasoljuk a telepítését.
    Ha egy ezidáig működő sideloadolt Viber apk-d van telepítve BlackBerry 10 készülékeden, akkor hagyd is fenn, és használd nyugodtan! Akinek nincs, annak itt az útmutatónk, hogyan telepítsed.
    Később természetesen jelentkezünk a fejleményekkel, addig is várjuk mások tapasztalatait is itt a blogon vagy Facebook oldalunkon!
    Letöltés (kizárólag mazochistáknak):
    Kompatibilis készülékek:
    BlackBerry Q10
    BlackBerry Q5
    BlackBerry Z10
    BlackBerry Z3
    BlackBerry Z30
    Porsche Design P9982
    Letöltés:
    a készülék alkalmazásboltjából (BlackBerry World), vagy innét:
    (Szken vagy katt a képre!)
    http://www.szederblog.hu/?p=4607&fb_action_ids=842161555798653&fb_action_types=og.comments