Vince Aliz Liza, a 2016-os X-Faktor énekesnője, a tehetségkutató kulisszái mögött segíti a stáb munkáját. Vince Aliz Liza Tóth Gabi mentoráltja volt az X-Faktor 2016-os évadában. A lány, miután kiesett a tehetségkutatóból, tovább folytatta énekesi karrierjét, de új munkájára is koncentrál: az X-Faktor 2017-es szériájában a casting stáb munkáját segíti. Vince Aliz Liza és a győztes Opitz Barbara Forrás: Liza / Facebook "Mielőtt jelentkeztem az X-Faktor-ba sosem gondoltam, hogy egy tehetségkutatóban színpadra lépjek. Egyáltalán nem bántam meg, hogy végül kihasználtam ezt a hatalmas lehetőséget. Az idei szériába jelentkező énekeseknek azt a szemléletet szeretném átadni, hogy ne féljenek egy számukra ismeretlen szituációtól és tegyék próbára önmagukat és a tehetségüket. Nagyon élvezem, hogy jelenleg a stáb munkáját segíthetem, hiszen mindig érdeklődéssel figyeltem, hogyan zajlik a háttérmunka és hogyan állnak össze hétről-hétre az élő showra a produkciók. A casting stábbal már a legelejétől figyelemmel kísérhetem a tehetségek útját a döntőig, és ez nagyon izgalmas feladatnak ígérkezik" - mondta. KAPCSOLÓDÓ CIKKEK Let's block ads! (Why?) Forrás...