Hmm ez Érdekes Műtét és diéta nélkül változott Barbie-vá egy 16 éves lány.

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' nonoka hozta létre. Ekkor: 2014. augusztus 22..

1. nonoka /

Kapott lájkok:
    2,448
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Lolita Richi 50 centis derekát és hatalmas melleit állítólag a természet teremtette ilyennek. Ja, és Photoshopot sem használ képeihez.

Újabb önjelölt Barbie-baba a láthatáron! Valeria Lukyanovhoz hasonlóan Lolita Richi is Ukrajnában él, ám mindössze csak 16 éves és "kolléganőjétől" eltérően semmiféle diéta vagy műtét nem volt számára szükséges ahhoz, hogy elérje a babás külsőt: 50 centis a dereka, hatalmas a cicijei (tényleg, 16 évesen ez lehetséges?) és babaszerűek az arcvonásai.
    "Azt hiszem, mindenki másnál jobban teljesítettem ezt a feladatot. Én vagyok a tökéletes csábító nő" - mondta Lolita a Metro UK-nek. Hozzátette, még sosem hallott Valeria Lukyanovról, nem használ Photoshopot, és hogy bár a fiúknak a suliban tetszik, amit látnak, neki egyelőre egyikük sem keltette fel érdeklődését. Vajon hallott már Cesto Santebanesról, az egyik Ken-fiúról? Épp barátnőt keres...
    Barbie és Ken nem csupán játékból létezik
    A történet Valeria Lukyanovval kezdődött, aki Barbievá válásának minden részletét videóra vette, majd közzé is tette az interneten. A 23 éves lányt később összehozták egy találkozó erejéig az élő Kennel, Justin Jedlicával, aki közel 70 ezer fontot költött műizmaira és babavonásaira. Justinhoz hasonlóan járt el Cesto Santebanes is: a srácnak csak az orrát operálták meg négyszer.
    http://www.life.hu/trend/20140821-l...nyito&utm_medium=cimlapi_box&utm_campaign=sec