A szíriai menekült férfi csak a felvételek láttán döbbent rá, hogy egy magyar operatőr rúgta fel, amikor a hétéves fiával próbált átszaladni Szerbiából Magyarország területére. Soha nem lesz képes megbocsátani a nőnek – mondta el egy interjúban. Forrás
Leszögezem senkit nem, akarok megvédeni! Kapja meg mindenki méltó büntetését! Amit a médiának nevezett szenny amit belénk akarnak tuszkolni az már több a soknál ! Miért nem tartjátok szerencsétlen nő nyakát a kés alá,bár már megtettétek azzal hogy megmutattátok a felvételt,és nyomon követtétek őket Németországig ahonnan nyugodtan üzengethetnek!Csak úgy megemlitem ez az a kijelentés ami miatt azt gondoljuk hogy soha nem fognak beilleszkedni! "Nem Bocsát Meg A Felrúgott Szíriai Menekült"
Én se bocsájtok meg senkinek. XD És? Ki nem szarja le. Ki ez a tag, aki annyival több nálam, hogy címoldalra kerülnek a magánügyei? Oké az én dolgaim is éppen elég nagy vihart kavarnak, de most nem ez a lényeg. Az az újságíró aki ezt a cikket írta, nincs tisztában bizonyos fogalmakkal. Tudtommal, nem felrúgták azt a tagot, hanem elgáncsolták. Aki szerint nincs különbség, azon szívesen demonstrálom. XD Én nem sajnálom azt nőszemélyt. Mert amit csinált, az nem méltó egy magyar emberhez. Kulturált emberek nem így intézik a dolgokat. Az meg, h még hazudott is a dolog okairól, egyenesen vérlázító.. Ugyan is nem azért tette amit tett, mert megijedt. Hanem mert rasszista. De ha már az valaki miért is tagadja? XD Nyilván ő is érzi valami nincs rendben a viselkedésével. XD Vagy csak nincs mersze vállalni a nézeteit. Engem nem érdekel ki miben hisz, vagy mik a nézetei. De ha zsidó vagy, ne akarj kereszténynek látszani. Ha jobboldali vagy, ne lássalak meg a bal oldalban. XD Ilyen egyszerű. A nő lebukott, mert annyira .......... volt, hogy kitudja hány tucat kamera előtt tett tanúbizonyságot a nézetei mellet. Ismétlem, nem tudom sajnálni az ilyeneket.