Nem kell mindig VLC: itt egy remek, nagy tudású alternatív médialejátszó Szerz?: hvg.hu 2013. február 08., péntek, 10:05 Annyi a különféle médiafájl mostanság, hogy bizony megnövekedett a médialejátszók ázsiója. Az alábbiakban egy igen sokoldalú képvisel?jüket mutatjuk be. Egyszer?, letisztult, magyar nyelv? kezel?felület, számos médiaformátum támogatása, rengeteg végrehajtható beállítás és m?velet, s?t még a becsomagolt fájlok kezelése is hát kell ennél több ahhoz, hogy valóban megkedveljünk egy médialejátszót? Az MPUI-hcb pont ezeket kínálja, így mindenképpen érdemes közelebbr?l is szemügyre venni. A letöltése után az exe fájlra kattintva telepíthet?, és minthogy elhelyezi az ikonját az asztalon, erre kattintva azonnal indíthatjuk is. A program érzékelve lokációnkat magyar nyelv? menüvel kedveskedik, de persze más nyelvet is választhatunk a beállítások között. Felül számos menüpontot találunk, s ha ezek bármelyikére kattintunk, további lehet?ségek tárulnak elénk. Döbbenetes mennyi mindent tud a lejátszó, legyen szó a képpel vagy a hanggal kapcsolatos beállításokról vagy akár a feliratok elhelyezésér?l. A lejátszott fájlokat lejátszólistába teszi a program. Ezt a listát a bal alsó ikonsorról is elérjük (az els? ikon), ekkor egy újabb ablakban kedvünk szerint szerkeszthetjük. A zenei fájlok lejátszásánál is szolgál meglepetéssel: ugyanis egy gombnyomással megkeresi és megjeleníti az éppen játszott dal szövegét. S ha mindehhez még azt is hozzávesszük, hogy a lejátszó ingyenes, talán nem túlzás, ha úgy gondoljuk, nem hiányozhat a médiafájlokat kedvel?k számítógépér?l. http://hvg.hu/tudomany/20130208_Nem_kell_mindig_VLC_itt_egy_remek_nagy_tu
Aki szeretné... hali aki szeretné kiprobálni : http://sourceforge.net/projects/mpui-hcb/ Esetleges vélemény kérem megosztani !
Lényegében ugyanaz mint más Lényegében ugyanaz mint más lejátszó programok , persze biztosan vannak olyanok akik ezt jobban értékelik mert rengeteg beállítási lehet?ség van amikhez én nem értek , nekem ami fontos egyszer? kezelhet?ség és a felírat keresése + beállításának módjai , természetesen ezzel is megy .
lényegében ... Lényegében ugyanaz mint más lejátszó programok mint szinte mindegyik az ismertek közül ... ami engem mindig érdekel a hasonlo lejátszoknál : - képmentése (screenshot) - média infok mentése szoval ahogy nézem semmi ujdonság de azért kiváncsi voltam .. üdv
Lényegében mindaféle lejátszok,nagyon sokféle beállitási lehetöségek,ami nekem tetszik nálam minden féle zenei formátumot lejátszik. Egyszerünek tünik és könyen kezelhetö,de azért még tanulmányoznom kell. Nem vagyok profi a számitogép terén de elég jol eligazodtam rajta.
Nekem... Zene lejátszóként nagyon jónak találom de filmekhez a Splash Pro Ex marad mert sokkal jobb képmin?séget produkál.
Már megint kérdés AVCHD videóhoz milyen programot javasoltok? VLC nem játssza le,és portable kellene.
Szia! Rakd fel ezt: Link és simán viszí az alap Windows Media Player Vagy tölts le egy DAPlayer vagy BSplayer -t portable-be az is viszi simán de én úgy tudom hogy a VLC is viszi amúgy