Hírek Itthon Nem védi tovább ügyvédje a Teréz körúti robbantót

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' macseklany hozta létre. Ekkor: 2017. március 08..

1. macseklany / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    4,637
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Már nem eddigi ügyvédje, Brunner Tamás védi a Teréz körúti robbantással meggyanúsított P. Lászlót. Azt nem tudni, van-e már új ügyvédje.

Az eddigi védő, Brunner Tamás azt mondta: P. László szerdai kihallgatásán jelezték védencével közösen, hogy mostantól nem ő látja el a védői feladatokat az ügyben. Tudomása szerint még nincs új ügyvédje P. Lászlónak, vagy ha mégis van, arról ő nem tud.

Az ügyvéd az okokról csak annyit mondott, hogy

ő kezdeményezte az elválást, védence pedig elfogadta ezt.

Azt is mondta, hogy a döntésének sem az ügyhöz, sem védence esélyeihez nincs köze.

A tavaly szeptember 24-ei robbantásban két rendőr megsérült, egyikük életveszélyesen a főváros VI. kerületében, a Teréz körúton. A robbantással gyanúsított P. Lászlót október 19-én fogták el, előzetes letartóztatását szerdán hosszabbította meg a bíróság április 21-éig.

A Teréz körúti robbantót kísérik ki 2016. október 21-én a Budai Központi Kerületi Bíróság tárgyalóterméből, ahol döntöttek előzetes letartóztatásáról

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A férfit azóta többször kihallgatták. Február 22-én Brunner Tamás azt mondta,

P. László a kihallgatásokon elismerte, hogy ő készítette az eszközt, ő helyezte el és ő hozta működésbe,

így azok az értesülések is helytállóak, amelyek szerint ő szerepel a felvételeken. Az ügyvéd akkor azt mondta, hogy az indítékra egyelőre nincs válasz. A bűncselekmény ügyében már nyár elején vádat emelhetnek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Let's block ads! (Why?)

Forrás...