Neymar: Brazíliában mindenkinek Ronaldo-frizurája volt

A témát ebben részben 'Sport Hírek!' drogba № hozta létre. Ekkor: 2017. december 28..

1. drogba № /

Kapott lájkok:
    33
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Pincér
    Gerard Piqué, Neymar jó barátja és korábbi barcelonai csapattársa készített interjút a brazillal a Players Tribune számára. A két klasszis ezúttal nem a Barcelonáról vagy a Paris Saint-Germainről, hanem a közelgő világbajnokságról beszélgetett.

Neymar elmondta, mennyire várja már a 2018-as oroszországi világbajnokságot és reméli, hogy ezúttal meg tudják nyerni a tornát a brazil válogatottal.

Neymar a hazai rendezésű vb-nForrás: AFP/Vanderlei Almeida

A múltat felidézve az is kiderült, hogy Neymar akkora rajongója volt Ronaldónak, hogy ő is megcsináltatta a 2002-es döntőben látott híres Ronaldo-frizurát, de mint elmondta, ez nem volt egyedi, hiszen minden barátja ugyanúgy nézett ki a döntő után.

Mindenkinek Ronaldo-frizura kellett 2002-benForrás: dreamteamfc.com

A brazil legrosszabb élménye a válogatottban a 2014-es, brazíliai világbajnokság negyeddöntőjében volt, amikor a meccs már szinte teljesen eldőlt, de jött Zuniga, aki Neymar hátába térdelt.

Feküdtem a földön, de mindenképp folytatni akartam, a lábaimat nem tudtam megmozdítani. Levittek a pályáról és sírni kezdtem, hiszen annyira fájt. Nem éreztem a lábaimat, így elvittek a stadion kórházába, ahol szinte biztos lettem abban, hogy itt véget is ért nekem a világbajnokság. A doki mondta, hogy van jó és rossz híre is. A rossz az volt, hogy a torna véget ért, a jó pedig az, hogy fogok tudni még járni, hiszen ha két centiméterrel odébb kapom az ütést, a focinak is annyi.

A németek elleni elődöntőt már otthonról nézte a brazil, de a mai napig nem tudja, mi történt a csapattal, amely 7-1-re kikapott.

Elmondása szerint körülbelül fél éve sikerült csak lemosniuk valamelyest magukról a 7-1-es jelzőt és mára Brazília a világbajnokság esélyese Spanyolországgal, Argentínával, Franciaországgal és Németországgal egyetemben.

A világbajnokság meglepetéscsapatát Piqué és Neymar is Izlandban vélte felfedezni.

Let's block ads! (Why?)

Forrás...