Tech Nincs elég tabletes app Androidra

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' Györgyi91. hozta létre. Ekkor: 2013. augusztus 21..

1. Györgyi91. /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Az iPadre elérhet? appok 50-es toplistájának nagyjából a fele nem érhet? el jelenleg androidos tableteken, vagy egyszer?en nincsen optimizálva a robotos táblákra. A Canalys elemz?i szerint a Google-nek jobban kellene motiválnia a fejleszt?ket, ugyanis kevés a tabletre szánt app a Play Store-ban.

Az iPades top 50 30 százaléka egyáltalán nem érhet? el Androidra, további 18 százalékot pedig nem optimizáltak táblákra, így okostelefonos ablakban lehet csak használni ?ket. Az elemz?k szerint a fejleszt?knek jelenleg nem célja csúcsmin?ség? appokat gyártani androidos tabletre. Míg iPadhez több mint 375 000 app áll rendelkezésre, androidra alig több tízezerb?l lehet válogatni.

A Canalys szerint a Google-nek gyorsan kellene befektetni valahogyan azért, hogy több jó min?ség? app legyen elérhet? androidos táblagépekre. A szakért?k szerint az is probléma, hogy az iOS alatt fizet?s appok bár Androidra ingyenesek, de tele vannak reklámmal, ami rontja az akku üzemidejét és a felhasználói élményt is.

http://pcworld.hu/mobil/nincs-eleg-tabletes-app-androidra.html

2. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    re Android app-ok

hat nem tudom, nekem eleg volt a 10000 app. amit akartam megtalaltam. hogy iPad-ra 375000 van? ha minden nap 10 feltennek, akkor is 100 evig tartana, mig mindet kiprobalanm. Minek?
    PS. viszont akkor meg 100 evig elnek... :tef161: