Hmm ez Érdekes Női cipőbe maszturbált az egyetemi biztonsági főnök

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' nonoka hozta létre. Ekkor: 2014. február 22..

1. nonoka /

Kapott lájkok:
    2,448
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    [h=2][/h]

[h=3][/h]

[h=1]Női cipőbe maszturbált az egyetemi biztonsági főnök[/h]
    [h=2]A hölgy rajta kapta a gyanúsan viselkedő férfit az irodájában.
    [/h] „Amikor beléptem az irodámba észrevettem, hogy a nadrágját és az övét igazgatja. Kérdőre vontam, hogy mit keres ott, azt mondta, hogy csak rutinellenőrzést végzett, mert nyitva találta az ajtót” – mondta a rendőröknek a chicagoi ConcordiaEgyetem egyik női munkatársa.
    A hölgy, akinek saját védelme érdekében sem a nevét, sem a beosztását nem hozták nyilvánosságra, azért tárcsázta a segélyhívót, mert miután az egyetem biztonsági főnöke, a 38 éves Tim Margis magára hagyta az irodában észrevette, hogy sperma van az egyik ott tartott váltócipőjében.
    [​IMG] Tim Margis (River Forest Police Department)​
    A rendőrök másnap reggel a lakásán keresték meg a gyanúsítottat. A férfi egy rövid beszélgetés után beismerte tettét, és azt is, hogy soha semmilyen kapcsolatban nem volt a sértettel. Közszeméremsértéssel és rongálással vádolták meg. Mindkét ügy szabálysértésnek minősül, a férfi így csak pénzbüntetésre számíthat.
    Eric Matanyi, az egyetem szóvivője egy helyi lapnak elmondta, hogy a rendőrség azonnal tájékoztatta az intézmény vezetőségét az esetről, akik még aznap felfüggesztették Margist az állásából, és kitiltották az egyetem területéről.http://www.hir24.hu/sotet-oldal/2014/02/21/noi-cipobe-maszturbalt-az-egyetemi-biztonsagi-fonok/

2. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Fetisizmus mindig is létezett , és fog is , amig különböző sexuális beállitottságú emberek vannak.
    Szemlélettől függ , mennyire értjük meg őket, nem is bünözőek, szerintem teljesen ártalmatlan emberek.
    Csak mindennek megvan a helye és ideje, mint a szalmakalapnak . :tef293:)