2005 Odaát (Supernatural)

A témát ebben részben 'Sorozatok Bemutatói' Atlantisz hozta létre. Ekkor: 2013. január 28..

1. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Odaát(Supernatural)

A sorozat két fivért követ nyomon, Dean és Sam Winchestert, akik az USA különböz? pontjaira utaznak egy fekete 1967-es Chevy Impalával, hogy a végére járjanak paranormális történéseknek és más megmagyarázhatatlan eseteknek, amelyek természetfeletti lényekhez kapcsolhatók. A testvérek „vadászoknak” nevezik magukat, és a sorozat folyamán kiderül, hogy mások is követik és követték el?ttük is ezt az életformát. Köztük apjuk, aki a feleségével történt tragédia után gyermekkoruktól a vadászatra nevelte fiait.

Az Odaát 2005. szeptember 13-án debütált.

2. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem tudom vannak-e itt Odaát

Nem tudom vannak-e itt Odaát rajongok de én az vagyok , nem rég néztem meg a negyedik évad utolsó részét (A közelg? Apokalipszist Dean és Sam külön utakon járva próbálják megállítani. Mialatt Sam és Ruby egy démont elfogva próbálnak Lilith nyomára bukkanni, Deant felkeresi Castiel és Zakariás és közlik: itt az id? esküje beteljesítésére. Csakhogy kiderül egy szörny? titok: az utolsó pecsét maga Lilith.) ami Lucifer kiszabadulásával ér véget ,gyorsan leszedtem az ötödik évadot így most egy kis mozizás vár rám . Na most nézem a nyolcadik évadig megtalálható , ez mikorra lesz leszinkronizálva .

3. predator02 /

Kapott lájkok:
    206
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Odaát

Hát én nagy rajongója vagyok a sorozatnak ,f?képp mivel horror fan vagyok.
    Nagyon szeretem ezt a sorozatot, minden részét megnézem,a két testvérpárt alakító színész kit?n?en alakítsa a szerepét.
    Úgyhogy ez az egyik legjobb horror sorozat.

4. Hangman /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Odaát

Én is az vagyok engem is érdekelne,hogy az 5 évad mikor lesz leszinkronizálva mert azért feliratosan nem az igazi.

5. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Azét kicsit er?s volt az 5/5

Azét kicsit er?s volt az 5/5 részben Paris Hilton szereplése :tef161: hamar lefejezték .

6. rocsi69 / Drágaszág

Kapott lájkok:
    10
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Magánzó
    Lakhely :
    Szeged
    Odaát

Sziasztok ,én csak pár részt láttam de nagyon tetszik.Valaki le tudnáírni hogy az évadok hány részb?l állnak és honnan célszer? letölteni?
    Köszi

7. ryback25 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Odaát

Hát én néha péntekenként bele-bele nézegettem,de ahogy leírtátok már kezd érdekelni.Halottam az egyik haveromtól hogy nagyon jó misztikus,horror film csak eddig még nem foglalkoztam vele de most már elfogom kezdeni nézni.

8. KitKat /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    SupNat

Hello!
    Nálam is benne van a 3 favorit sorozatban, a kedvenc részem a 4. évad 6. rész:
    [video=youtube_share;Nj6heqSxchY]http://www.youtube.com/watch?v=Nj6heqSxchY[/video] :tef161: .
    Folyamatosan nézem, hétr?l-hétre, jelenleg a 8. évad 14. része megy. Senkit se tartson vissza, hogy a 4. évad közepéig van csak szinkronosan, eredeti hanggal szerintem amúgy is 100x jobb nézni. A 6. évad kicsit langyosra sikeredett, de a többi hibátlan :tef293: