Bulvár Örökre A Zárt Osztályon Marad Bb Éva.

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' nonoka hozta létre. Ekkor: 2015. január 29..

1. nonoka /

Kapott lájkok:
    2,448
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Párkányi Éva nyerte a Big Brother első szériáját 2002-ben, akkor 16 millió forintot nyert a TV2 valóságshow-jában. Azóta tönkrement az élete, ma már nem bíznak a gyógyulásában.

Nyereményét hamar elköltötte, alkoholista volt egy ideig, és kábítószert is rendszeresen fogyasztott. Két gyermekét elvették tőle, állapota egyre rosszabb lett. BB Éva a Bors szerint 24 órás felügyeletet igényel, családja és barátai sokáig bíztak a gyógyulásában, de ma már úgy látják, erre nincs esélye.

BB Éva zavart, nehéz vele a kommunikáció, és nincs összhang a gondolatai és cselekedetei között, ezért van jelenleg szociális otthonban, képtelen az önálló életre. "A lányom valóban folyamatosan bent van a kórházban, és már biztosan nem fog hazajönni" – erősítette meg a híreket az édesanyja.

BB Éva a győzelem után, 2002-ben

Forrás: BB Éva
    Örökre a zárt osztályon marad BB Éva

• Like Like x 2
  2. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Szívem szerint sajnálom Párkányi Évát. Én már csak tudom... én is jártam pszichiátriai osztályon. Ami ott bent van = iszonyat / gyógyulás: nincs. Szerintem a kábítószerek tették tönkre. Talán alkohollal kombinálva lett végzetes számára. Majd' mindegy. Biológia tanár vagyok: idegsejt nagy-generál-javítás = lehetetlen. Kezelni, mondjuk úgy "kezelgetni" = szinten tartani lehet / állapota ne romoljék.
    Kár érte...

3. nonoka /

Kapott lájkok:
    2,448
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Akkoriban nyilatkozta,hogy komoly lelki gondjai vannak. A sok pénz rossz irányba vitte sajnos.:tef10: