Bulvár Őt Is Megfenyegették: Ruhátlan Képei Nem Sokáig Maradnak Fiókban

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' SuperMario56 hozta létre. Ekkor: 2015. március 10..

1. SuperMario56 /

Kapott lájkok:
    2,079
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    A fiatal hírességet kiborították a fenyegetések, de most úgy érzi, visszavághat.

A nemzetközi nőnap alkalmából tartott beszédet Emma Wattson a Facebook londoni irodájában azokról a nőket érintő komoly fenyegetésekről, melyeknek ő is részese volt pár hónappal ezelőtt a fappeningbotrány alkalmával. Mint ismeretes, pikáns képek kerültek ki a netre több hírességről is, többek között Jennifer Lawrence-ről, Kate Uptonról. Akkor a hackerek Emmát is megfenyegették, hogy a következő, amit kitesznek a világhálóra, az ő képe lesz.

Emma Watson. (Fotó: Rex Features)

"Tudtam, hogy átverés, tudtam, hogy ilyen képek nem léteznek, de azonnal megfenyegettek, amint felszólaltam a női jogokért. Őrjöngtem, nagyon ideges lettem, és akkor tudtam, hogy pont ezért teszem ezt. Az ellenkezőjét érték el a fenyegetésükkel" - érzékeltette a Harry Potter sztárja, hogy mennyire terrorizálva érezte magát a hackercsoport miatt.

Wattson kisasszony, mióta a He for She női egyenjogúsági kampány keretében felszólalt a múlt évben, még elkötelezettebb harcosa lett a nőket érintő hátrányos megkülönböztetés és fenyegetettség témájának. Úgy érzi, mióta személyesen is érintett volt ilyesmiben, még nagyobb lendülettel tud kampányolni a nemes ügyért. Hiszi, hogy szavai célba érnek, és ezzel vissza tud vágni azoknak is, akik annyi bosszúságot okoznak neki és kolléganőinek.

Forrás:Őt is megfenyegették: ruhátlan képei nem sokáig maradnak fiókban | Híradó