Kiderült, hogy negyedik stádiumú rákos beteg volt Erin Moran. Moran férje részletekkel szolgált a színésznő halálát illetően: Steven Fleischmann elmondta, hogy 1992. április 22-én találkoztak először, és napra pontosan 25 évvel később, 2017. április 22-én halt meg a párja. Mint a vizsgálatok is kiderítették, negyedik stádiumú rák vitte el. 2016 novemberében Louisville-be utaztak, majd pár nappal hazatérésük után Erin Moran egy pici véres foltot fedezett fel reggel a párnáján. Pár napra rá volt egy nagyobb folt is, majd egy harmadik, ami után már gyanakodni kezdtek, hogy nem csak arról van szó, hogy álmában megharapta volna a nyelvét. A férfi vizsgálta meg előbb otthon, a színésznő torokmandulája volt véres, úgyhogy mentek is kórházba vele – de akkor még azt hitték, hogy mandulagyulladással állnak szemben. A diagnózis megszületett, laphámrákkal kellett megküzdenie a színésznőnek, akit férje rendszeresen vitt kemoterápiára és sugárkezelésre. A férfi elmondta, hogy nagyon gyorsan romlott párja állapota, idén februárban már nem tudott beszélni, enni, inni. Csövön táplálták, de Steven Fleischmann szerint felesége még akkor is aktív és vidám volt, sokat SMS-ezett ismerőseivel, rokonaival. Április 21-én már nehezen lélegzett, 22-én pedig elég rosszul volt. A férje elment gyógyszerért, majd amikor visszatért, odafeküdt neje mellé, akit a tévét nézte. Fleischmann megfogta felesége kezét, elaludt egy órára, majd amire felkelt, a párja már halott volt, de még akkor is fogta a kezét. Nyolc éve nem forgatott Mint korábban írtuk, 56 évesen halt meg Erin Moran. Az elmúlt években sok problémája volt, kaliforniai házát elárverezték, onnan nem akart elköltözni, majd 2012-ben még egy lakókocsiparkból is kitették, egy darabig hajléktalanként élt a The Sun szerint. 1960-ban született, 14 évesen már játszott a Happy days című napi sorozatban, az IMDb szerint 239 részben volt látható, ezzel országosan ismert lett az USA-ban. Az itthon is vetített Szerelemhajó-ban is szerepelt, hat epizódban játszott. Később még volt pár kisebb szerepe (Gyilkos sorok, Halálbiztos diagnózis, Gazdagok és szépek), de 2009 óta nem foglalkoztatták a tévéiparban. Let's block ads! (Why?) Forrás...