A csapat- és egyéni sportok kedvelői ugyanúgy találnak néznivalót maguknak a négynapos hétvége első napján, mint a motorsportok rajongói. A kézilabda férfi Magyar Kupa elődöntői mellett a női vízilabda LEN Kupa elődöntőit is láthatjuk, lesz francia és spanyol foci is. Az Athletic Bilbao - Las Palmas mérkőzést live score alkalmazásunkkal is lehet követni. Kerékpár és tenisz is lesz terítéken, Bielben és Bogotában is zajlik WTA-torna, az Origo live score alkalmazásán ezeket is figyelheti. Bahreinben pedig megkezdődik a Forma-1-es hétvége az első szabadedzéssel, valamint orosz és amerikai hokit is láthatunk - igaz utóbbi már átcsúszik holnap kora hajnalra. Élő sportközvetítések a televízióban április 14-én, pénteken: M4 Sport 12.45: Forma-1, Bahreini Nagydíj, 1. szabadedzés 14.45: Kézilabda, férfi Magyar Kupa, elődöntő, Telekom Veszprém-Csurgó 17.15: Kézilabda, férfi Magyar Kupa, elődöntő, MOL-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya A férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjében a Veszprém a Csurgóval mérkőzik Forrás: MTI/Bodnár Boglárka Sport 2 12.00: Lósport, futam 18.30: Jégkorong, KHL, SZKA-Metalurg Magnyitogorszk 21.00: Tenisz, ATP-torna, Houston Sport M 15.15 és 17.15: Lósport, futam Digisport 1 11.00: Tenisz, WTA-torna, Biel 16.55: Autósport, FIA F3 Silverstone, 1. futam 18.45: Vízilabda, női LEN Kupa, elődöntő, UVSE-Dunaújváros 20.40: Labdarúgás, francia bajnokság, Angers-PSG A női vízilabda LEN Kupa elődöntőjében az UVSE a Dunaújvárossal játszik Forrás: Facebook/UVSE Eurosport 1 13.00: Pályakerékpár, világbajnokság, Hongkong Digisport 2 17.30: Tenisz, WTA-torna, Bogota Digisport 3 16.55: Vízilabda, női LEN Kupa, elődöntő, Padova-Hanti-Manszijszk 18.30: Tenisz, WTA-torna, Biel 20.40: Labdarúgás, skót bajnokság, Kilmarnock-Hearts Spíler TV (szombat hajnal) 2.00: Jégkorong, NHL, rájátszás, Pittsburgh Penguins-Columbus Blue Jackets 04.30: Jégkorong, NHL, rájátszás, Edmonton Oilers - San Jose Sharks Let's block ads! (Why?) Forrás...