Péniszt etettek a sztárokkal

A témát ebben részben 'Mozi & Tv Hírek!' CF dealer hozta létre. Ekkor: 2017. november 23..

1. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,269
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Ritka gusztustalan kihívásra került sor a Celeb vagyok, ments ki innen! brit kiadásában, két nőnek egy egész menüsort végig kellett ennie, bikapéniszt és birkaánuszt is kóstoltattak velük.

A brit Celeb vagyok, ments ki innen! legújabb kiadásában megvolt az első komolyabb próbatétel, a Made in Chelsea-ben látott Georgia Toffolónak és a focista Jamie Vardy feleségének, Rebekah Vardynak kellett egy sor gusztustalanságot magába tömnie.

Egy szép pillanat az adásból

Forrás: ITV

A hölgyeknek 45 másodperc alatt kellett elfogyasztaniuk egy csótányokból, kukacokból és egy pókból álló tálat, majd bikapéniszt, birkaánuszt, strucclábat, halszemet, disznóagyat is le kellett erőltetniük a torkukon.

"Nem hiszem el, hogy éppen megettem egy péniszt" – röhögcsélt egyikük a táborba visszatérve, a két nő ugyanis teljesítette a kihívást, ezzel nyolc rendes ebédet nyert a csapatnak. Nézze meg a fellelhető videókat a gusztustalan vacsoráról, lehetőleg ne étkezés közben:

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Let's block ads! (Why?)

Forrás...