Pihi bemutatkozik! Először is szeretném leszögezni, hogy köszönöm, hogy veszed a fáradtságot és elolvasod ezt a pár sort, amit írni fogok. Hisz bemutatkozás lenne, ezért el is kezdem rögtön az elején. Sokan ismertek már, legalábbis azt hiszitek. Sokan hazugságokat terjesztenek rólam, legyen, úgy se igaz. Sokan azt hiszik milyen jó kihasználni és lejáratni embereket csak, hogy jobban boldoguljanak egy-két másik fórumon. Jó legyen, ezek az emberek úgyse érnek az én szememben egy forintot se! Neveket nem írok, pedig tehetném, ha már ők is azt teszik.. Volt egy UTS és volt egy Camorra, mindkét helyről ismertek, illetve chat falakon is szoktatok velem találkozni és találkozunk is. Egy embert a tettei határoznak meg, nem az, amit mond, illetve mondanak róla, célozgatnak idióta, tudatlan emberek. Mindig is a segítő szándék vezérelt és vezérel most is, bár be kell látnom ezt már kezdik kiölni belőlem, mivel mindig a segítő szándékom kever bajba. Igyekszek erről leszokni. Meguntam ezt a segítek és utána meg beállítanak minden rossznak és célozgatnak rám rosszindulatú emberek! Üldözési mániám lenne, igen van, lehet a sok hátam mögött ment pm-ek után, amikről nem tudhatnék, kialakult bennem ez a rossz szokás! Ó, hogy magadra ismertél? Helyes. Mondanám hogy gondolkodjatok el dolgokon, de ha eddig se ment, akkor most se fog! Főleg ha a rossz szándék vezérel.. Szerettem az UTS-on beszélgetni, viccelődni, mindig jókat mulattunk együtt, de ez már a múlt. Camorrán is jól elvoltunk szerintem, de ez is már a múlt. A jövő a TEF-é. Bízom benne, hogy idővel kikopnak innen a rossz szándékú emberek és visszatér az örömteli csevegés, segítőszándék minden területen. S, hogy ne csak a negativitás jellemezze a levelemet így külön kiemelném az eddigi kapott sok segítséget, mert ugye én is kaptam nemegyszer, ezt mind köszönöm szépen! Az illetők úgy is tudják kihez szólok most. Sok sikert a fórum alakulásával kapcsolatban, jó kis fórum lesz idővel... Üdv, Pihi
Szia Pihi. Köszönöm a bemutatkozásod. Terjedelmes lett és sokatmondó. Te és én már elég sokat beszélgettünk úgy gondolom.A fentebb mondatokba foglalt szavaid egy kicsit a szomorkás éned mutatják meg. Pedig aki kicsit is ismerd téged (vagy azt gondolja hogy ismer) az tudja hogy merőben más vagy egy vidám és jókedvű emberke.
Szia Pihi! Össze futottunk már párszor, ám köszöntelek a fórum "bemutatkozás" részében is. Úgy látom én is pont ahogy macseklány hogy kicsit keserédes lett a bemutatkozásod. Én sem ilyennek látom a cseppet sem szófukar, mindig vidám és mindig éhes Pihit. A negatív dolgokkal minél kevesebbet foglalkozz! Azt kívánom neked hogy légy olyan amilyennek én látlak! Élvezd a fórumot, ezt a közösséget! Ja, és ne sokat pihizz! a074
üdv pihi örülök,hogy bemutatkoztál nekünk, bár sokan ismerünk téged. kivánom érezd jól magad nálunk. "pizza"