Promi - Pletyka sarok

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' hartigan hozta létre. Ekkor: 2013. április 09..

1. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szabad eszmecsere , társalgás , csevegés !
    [hr]
    A lényeg :

Ebben a topicban társalgás különbözö témakörökben !
    lehetöleg híres ismert emberekröl (pl ne ,hogy a szomszéd csaja tök jó nö )
    akár szinész/nö sportólo / müvész stb lehetöleg mindenki számára közismert
    Ha kérhetném ne csak sablonos ismert nagy szinészek inkább akár a mai fiatalabb nemzedékböl esteleg aki mások számára nem annyira ismert
    Lehetöleg saját vélemények esetleges infok és ne a Bulvár oldalak híreit amik közül akár sok nem is hiteles

[hr]

Ben Stiller​

Születési név Benjamin Edward Stiller
    Született 1965. november 30. (47 éves)
    New York,​

2. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Shia !

Nos:

Nem éppen egy kimondott nöi (Brad Pitt) bálvány , de van valami benne ami miatt kedvelem ! Tetszenek a filmjei fiatal korához képest elég sok komoly szerepet kapott/játszott !
    A jövöben nem csodálkoznék ha hamarosan oscar dijra is jelölnék !

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága C filmlbeli alakitása remek és ne felejtsük el Harrison Ford pertnereként játszani nem kis dolog !
    A végén volt némi képrészlet is ,hogy esetleg az ö nyomdokaiba lépve talán látunk még Indi filmet !
    a Disturbia és a Sasszem is elég jó film volt számomra , de ezek csak néhány az ismertebbek közül !

- T?zsdecápák: A pénz nem alszik /Wall Street: Money Never Sleeps/
    - De szerepelt még Constantine, a démonvadász + Én, a robot + Charlie angyalai – Teljes gázzal ahol talán a kisebb szerepei miatt még nem figyeltünk fel rá !

Tehát szerintem a jövö sztárjai közé emelkedik hamarosan (ha már ez már most nem mondhato el rola )
    ÉN kedevelem !
    Üdv

3. skywalker357 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    LaBeouf

Mesterem!

Elgondolkodtató a véleményed. Mindegyik filmet láttam, amiket felsorolsz. Persze, ha nekem kellett volna kapásból sorolnom a filmjeit, akkor els?re az Indiana Jones jutott volna eszembe, majd a Transformers filmek. Itt elkalandozott volna a képzeletem Megan Fox felé :tef293: - és lehet, hogy emiatt több filmje nem is jutott volna eszembe. :tef293:
    Tetszettek ezek a filmek, de valahogy nem figyeltem fel LaBeouf-ra, talán azért mert a látvány, vagy a sztori ragadott magával. A 4. Indiana-filmnél pedig a felfokozott izgalom, hogy Harrison Ford - aki "barátomat" Han Solo-t :tef293: is alakította a filmvásznon -, újra Jones professzor b?rébe bújt (egyik nagy kedvencem a sok közül).
    De tökéletesen egyetértek veled, nagy kihívás Harrison Ford mellet Indiana Jones fiát alakítani, de LaBouf-nak sikerült. Olvastam én is róla, hogy a kés?bbiekben ? vinné tovább a stafétabotot. Kíváncsi leszek rá, ha megvalósul, bár Ford nélkül egy kicsit más lesz.
    Közben kilistáztam a filmjeit és látom, hogy a Fékezhetetlenben is játszott. Tetszett az a film is.
    S?t az egyik els? "munkáját" is láttam már, a Háborúzni mentem, Kelly-t. Ha jól számolom, ott még 16 éves volt, és egész jól alakította a szerepét abban a filmben - ha emlékeim nem csalnak.

Szóval lehet valami igazság a megérzésedben hartigan. :tef293:

4. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Promi - Pletyka sarok javaslat

Hali!

Lenne egy olyan javaslatom,hogy egyrészr?l csak színészekr?l és,azok filmjeir?l lehessen társalogni,és ne sportolók stb... Szerintem kitalálnád,hogy miért,de leírom.
    Hidd el én untam már legjobban azt,hogy ez id?tlen id?k óta felmerül? téma és variálva van vele,de megsért?dés helyett inkább azon gondolkodtam,hogy milyen más olyan jelleg? témát lehetne indítani,amiben megtud nyilvánulni bárki,aki akar,és a torrent-empire.me jellegét?l sem áll távol,ezáltal kifogásolni valót sem lehet találni benne,és azokat sem zavarja,aki amúgy sem aktivizálnák magukat a fórumban,s?t még mivel valószín?sítem,hogy ?k is néznek filmeket,ezáltal még információkat is nyerhetnek,hogy milyen filmet érdemes megnézniük,ezért szerintem hasznos dolog volt az ötlet is,és ezen topicok megindítása t?led,és még valószín?leg nem is lesz újabb felesleges viták forrása.(Az ölre men? vitázások helyett,valamint az helyett,hogy én is felhozzak dolgokat,ami engem nem érdekelne,ezt a megoldást választottam.)
    Azt azonban elismerem,hogy a korábban már említett okok végett voltak cinikus és ironikus jelleg? hozzászólásaim,amivel kifejeztem,hogy talán másoknak is így kellene gondolkodni.(és gondoltam,hogy hátha ebben a formában hatásosabban tudok rávilágítani,mint csak sima érveléssel)

A másik javaslatom meg az,hogy ne kelljen senkinek pm-ben engedélyt kérnie,ha társalogni szeretne,valamelyik színészr?l,vagy annak filmjeir?l,vagy esetleg a kedvenc m?fajába tartozó filmekr?l(mert ha arra vársz,hogy el?tte még engedélyt is kérjenek t?led,akkor nem sok esélyét látom annak,hogy tömegesen jelentkezzenek nálad,mert ez úgy jön le,mintha nekik lenne szívesség téve azzal,hogy a véleményüket,gondolataikat megoszthatnák,vagy információkkal szolgálhatnak,pedig szereintem ennek pontosan a fordítottja történik.Mellesleg én ezért nem fukarkodom a like-okkal,köszönömökkel,dicséretekkel sem,nemcsak feléd,hanem más számára is,hogy ezt érzékeltessem is vele,hogy nem hiába írta a véleményét,vagy más területen mást,mert számomra pl. hasznos,vagy érdekes volt,vagy egy jót társalogtunk stb....)

Mindenki amikor kedve tartja és ideje engedi,akkor írja be,hogy kir?l,vagy mir?l szeretne társalogni,így jóval nagyobb lenne az esélye annak,hogy folyamatos társalgás alakuljon ki,vagy egyáltalán kialakuljon.

Még egy javaslat:Szerintem itt jó lenne,ha valaki kérdéseket is feltehetne filmekkel kapcsolatban. Pl. gondolkodik azon,hogy letöltse-e valamelyik filmet,és el?tte véleményeket szeretne kérni,hogy biztosan az ízlésének megfelel? filmmel találkozzon,akkor az megtehesse,de bármilyen más jelleg? kérdést is fel lehessen tenni a filmekkel,vagy egy adott színésszel kapcsolatban.

5. skywalker357 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Pletyka sarok focinorbi javaslat - re

Üdv!

Nekem semmi bajom a focistákkal és más sportolókkal, (természetesen értem, hogy focinorbi miért írta) tehát akár jöhetnek ide is, s?t biztosabban elolvasom róluk az esetlegesen itt megjelen? infókat, mint mondjuk egy meccsnek az elemzését. Ez nem bántás, - és ezt focinorbi tudja is -, csak kívül esik az érdekl?dési területemen. Viszont a híres sportolóknak az ismerete valamilyen szinten az általános m?veltség része. Más kérdés, hogy nem valószín?, hogy hozzá fogok szólni, mert nem vagyok kompetens a témában, de majd megteszik ezt helyettem mások. Ráadásul, ha vegyesen lesznek itt sztárok, akkor aki mondjuk egy sportoló miatt téved ide, és ideje engedi, lehet, hogy elolvas egy-egy színészr?l is dolgokat, és fordítva is igaz. Szóval, jöhetnek színészek, sportolók, fest?k, költ?k stb. :tef293:

"ne kelljen senkinek pm-ben engedélyt kérnie" Azt hiszem hartigan ezt nem így értette. ? azt kérte, hogy tegyünk javaslatokat, hogy kit tartunk érdemesnek arra, hogy ide bekerüljön, és ? a beérkezett javaslatok alapján sorra veszi ezeket a sztárokat, mert így átláthatóbb.
    Ezt én jónak tartom. És úgy tudom elképzelni, hogy elküldjük hartigannak a javasolt személy nevét és egy kis beszélgetés indító véleményt, meg természetesen néhány adatot, ahogy LaBeoufnál is szerepel. hartigan, ezt beszerkeszti az indító hozzászólásba, feltüntetve, hogy kit?l érkezett, illetve egy hozzászólásban is megjeleníti, hogy ne "vesszenek el" az infók, amikor lecseréli a következ? személyre. Egy sztár néhány napig lenne "terítéken", aztán jöhet a következ?, de természetesen kés?bb is hozzá lehet szólni a régebbiekhez, hiszen a hsz-ek között ott lesz minden...
    Ha viszont mindenki akkor ír újabb sztárról, amikor akar, szerintem egy kis káoszt fog okozni - feltéve, ha lesz rá igény, mert eddig sajnos még nem úgy t?nik, hogy sokan meg akarják osztani a véleményüket ebben a topicban. Remélem ez változni fog.

"Jó lenne, ha valaki kérdéseket is feltehetne filmekkel kapcsolatban"
    Az ötlet jó, és szerintem lehetne, hiszen nem tiltotta meg senki. Ha valaki látja, hogy egy hozzászóló megemlít egy filmet az adott színésznél, de nem írt róla, annyit, ami alapján el tudná dönteni, hogy miért is lenne érdemes megnéznie, akkor szerintem bátran kérdezzen rá egy válaszban, és valaki biztosan reagál erre is. De erre akár külön topicot is lehetne indítani, bár számtalan helyen lehet már véleményt írni a filmekr?l, lásd "Mozisarok", vagy akár a "filmek info" topicban is el tudom képzelni, hogy egy adott filmnél rákérdez valaki, hogy véleményt is nyilvánítson a hozzászóló, mert nem csak a stáblista, és a film tartalma, esetleg a trailer érdekli, hanem azok véleményére is kíváncsi, akik már látták. Persze nem vagyunk egyformák: ami tetszik az egyiknek, nem biztos, hogy tetszik a másiknak, de el?bb utóbb mindenki látni fogja, hogy nagyjából kinek az ízlése egyezik az övével, és nem "vesz zsákbamacskát", amikor letölti a filmet.
    Röviden :tef293: ennyi.

6. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Javaslatok - ?

Hali !

Köce a válaszokat / Javaslatokat :

[@skywalker357] Tökéletesen megfogalmazta ,hogy kb mire is gondoltam!

Tehát itt nem engedélykéresröl lenne szó , csupán az átláthatoság a cél , hogy mindig egy adott téma/személyröl szolna a csevegés !
    De ez majd kiforrja magát menetközben a másik minél nagyobb a paletta sztem annál nagyobb az esély ,hogy többen bekapcsolodnak

A lényeg ; A téma adott a topic nyitott tehát ne tessék mindig rám várni

üDV

7. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    beszélgessünk rola !

Üdv !

szerintem Tom Hanks - röl lehet némi csevegést inditani !
    A jobbnál jobb filmek .....

ha ez sem érdekel senkit ???

8. skywalker357 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    hartigan-re

:tef293:

Hogy miért ez a smile?
    Próbáld meg kitalálni!

(És még rímel is... :tef293: )

9. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hartigan-re

Hali!

Pontosan értettem én,hogy mire gondolsz,és skywalkerrel is egyetértek,hiszen én is úgy gondolom,hogy a lényeg azon lenne,hogy amire igény van,és szeretnének társalogni az emberek,arról lehet?ségük legyen,(és akit nem érdekel annak ez ne azt hangoztassa,hanem írja meg,hogy ? kir?l,vagy mir?l szeretne társalogni)de a véleményem a korábbi tapasztalatok tükrében,akkor sem változott.
    A másik dolog meg az,hogy itt érzékelek egy ellentmondást a hozzászólásodban"hogy mindig egy adott téma/személyröl szolna a csevegés !
    De ez majd kiforrja magát menetközben a másik minél nagyobb a paletta sztem annál nagyobb az esély ,hogy többen bekapcsolodnak "
    A második részével értek tökéletesen egyet,ezért írtam,hogy nem kellene neked megírja bárki is,csak ide írni,hogy melyik színészr?l,filmr?l,vagy m?fajról follyon a társalgás,mert egyrészr?l te sem leszel noon-stop az oldalon,másrészr?l meg,ha több téma kerülne be egyszerre az sem lenne baj,mert úgyis abban a témában folyna a társalgás,amelyikre több igény mutatkozik.
    Attól tartok,hogy ha ez nem így lesz,akkor hiába várod a nagy társalgásokat.(de ez csak egy tanács és vélemény akart lenni,és te döntöd el,hogy adsz-e rá,avagy sem.Abszolút nem fogom megsért?dni ha nem,és örömtáncot se járok ha igen)

10. skywalker357 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Tom Hanks

A filmszínészek közül talán ? a legnagyobb kedvencem.

Megpróbálok írni róla - közben kicsit el is fogok kalandozni -, de a teljesség igénye nélkül.

A pályája kezdetén szinte csak vígjátékokban szerepelt. Talán kevesebben ismerik a 2. filmjét, a Misztikus játék-ot, amiben viszont drámai szerepet játszik, a képzelet és a valóság határán lavírozik. Nem nagy film, de nekem tetszett, és érdekes volt - talán azért, mert fantasy szerepjátékokat én is szoktam játszani (pl. M.A.G.U.S. - ha ez mond valakinek valamit.)

A 80-as évekbeli vígjátékai közül most az Egyik kopó, másik eb-et emelném ki (persze akció beütéssel). Nekem nagyon tetszett, könnyed, kellemes szórakozást nyújt. (Ugyanebben az évben készült James Belushival a Kutyám, Jerry Lee - nem rossz ez sem, legalábbis az els? része, mert a többi csapnivaló, de nekem jobban tetszik a Tom Hanks-féle)

Elérkezünk 1993-ba és megszületik két szerintem nagyon nagy filmje, mindkett?t lehetne romantikusnak nevezni, persze ezen sokan megbotránkoznának, ha a Philadelphiát ebbe a kategóriába sorolnánk. Ez volt az egyik olyan film, aminek a hatására más szemmel tekintettem a másságra - korábban, ha szóba került ilyen téma, akkor finoman szólva durván reagáltam. De ennek, valamint az És a zenekar tovább játszik-nak (szintén 93-as), valamint Freddie Mercury munkásságának a hatására "megszelidültem". :tef293: Nem változott sokban a véleményem, de higgadtabb lettem és el tudom fogadni más másságát.
    Legalább ötször láttam már ezt a filmjét, de sokadjára nézve is élvezetes. Zseniális alakítás a részér?l (persze a partnerér?l Antonio Banderas-ról sem szabad megfeletkezni), megérdemelten kapta az Oscart.

A másik, már tényleg romantikus filmje ebb?l az évb?l A szerelem hullámhosszán Meg Ryan-nel, majd a kés?bbi A szerelem hálójában, szintén Meg-gel a legszebb romantikus filmjei ennek az id?szaknak.

1994. Forrest Gump - újabb különleges szerep, újabb zseniális alakítás, és bezsebeli érte a második Oscart.
    És folytatódik a sorozat:
    1995. Az Apolló 13 Jim Lowell-je
    1999. A Halálsoron börtön?re
    2000. A Számkivetett "Robinsonja"
    2002. A kárhozat útja bérgyilkosa
    2004. A Terminál Kelet-Európai "számkivetettje"
    Mind mind különleges, és nagyon hálás szerep. ? pedig fantasztikusan játssza mindegyiket!

És 2006-ban jön a nagy kedvencem A Da Vinci-kód Robert Langdonja. Csúcs ez a film. Nem csak Tom Hanks miatt, hanem a sztori miatt is. Dan Brown hihetetlenül jó regényt írt. Letehetetlen volt. Hajnali négyig olvastam, nem tudtam letenni úgy, hogy nem fejezem be, pedig már láttam el?tte a filmet. Ajánlom mindenkinek, aki szeret olvasni, és szereti ezt a m?fajt!
    Az Angyalok és Démonok, a "folytatás" regényben szintén fantasztikus, a film is jó, de a regény után megnézve már nem az igazi. És nagyon várom a 3. Robert Langdon történet - Az elveszett jelkép - megfilmesítését is.

És végül a Felh?atlasz, amit néhány hete láttam. Hát nekem nagyon elvont volt. Szerintem egy olyan film, amit csak másodjára vagy harmadjára megnézve ért meg igazán az ember, és kezd el neki tetszeni a m?.

11. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Tom Hanks +

Hali !

Nagyon szépen tömören jellemezted :
    Nem is szeretném nagyon feszegetni akkor talán csak néhány olyan filmjét ajánlanám amiket nem soroltál !

Tom , képes egy bérgyilkos szerepét is hitelesen megformálni mint például a A kárhozat útjában. Nagyszerü film ....

Volt rá példa ,hogy egyenruhába bújt, Steven Spielberg Ryan közlegény megmentése cím? filmjében, ami 1998-ban az év sikerfilmje lett, s nevezték a legjobb film, a legjobb rendez? és a legjobb f?szerepl? Oscar-díjára. De megemliteném pl a Steven Spielberg által rendezett Kapj el, ha tudsz! egy sikeres ifjú szélhámosról szól - ?t Leonardo DiCaprio alakítja!

Tehát nálam is azon szinészek közé tartozik akiknek minden filmjét szivesen akár többször is megnézek !
    Jelenleg az egyik legkeresettebb férfi f?szerepl? Hollywoodban. Tehát már maga a név garancia a filmjeire !

Üdv

12. skywalker357 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Tom Hanks + re

Üdv!

Ezek is nagyon jó filmek, és igazából azért maradtak ki a felsorolásból, hogy másnak is hagyjak valamit. :tef293:

De még mindig vannak filmjei, amir?l nem szóltunk, szóval nyitva áll a lehet?ség, hogy mások is bekapcsolódjanak a beszélgetésbe: egészítsék ki, írják le a véleményüket, esetleg ne csak a filmjeir?l. Bár nem igazán emlékszem, hogy bármilyen "botrány" kapcsán szóba került volna a neve, mint oly sok más sztárnak. Ez is nagyon szimpatikus benne, hogy nem "szállt el" magától, a sikereit?l.

13. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Tom Hanks-re

Szia skywalker! Sziasztok!

Akkor én is Tom Hanks pályája elején kezdeném és onnan legel?ször a Csobbanás cím? romantikus vígjátékot emelném ki,mert véleményem szerint az az a film,ami az ? és Daryl Hannah további karrierjét is beindította.
    Amúgy nekem is az egyik kopó másik eb a kedvenc vígjátékom t?le(de ezt félve írtam volna,mert tartottam t?le,hogy túl szubjektív lesz,mivel minden olyan film amiben kutya f?szrepet kap,az már nálam biztosan nem lehet rossz film,és jó szórakozást biztosít)

93 egyetértek az általad leírtakkal,csak a Philadelphia m?faji meghatározásával nem,mert szerintem az nem egy romantikus,hanem igen komoly DRÁMAI film(ékes bizonyítéka ennek,amit írtál is,hogy nem egyszer? dolgot feszeget,és ezáltal betekintést nyerhet az ember egy számára teljesen ismeretlen világba,és én is ugyanúgy voltam,mint te,hogy elfogadnom sikerült a másságot,és egészséges szintig tolerálni is,és ez meg elég szerintem,mert azt megérteni,hogy ez miért történik azt,úgyse fogom bármennyi ilyen jelleg? filmet nézek is)
    A romantikus film kategóriában meg szintén én is a szerelem hullámhosszánt,és a szerelem hálójábant találom a legjobbnak(de ehhez Tom mellett Meg is kellett)

A Forrest Gump,azt hiszem ezt a filmet nem nagyon kell bemutatni senkinek,hiszen a filmkritikusok minden id?k egyik legnagyobb filmjének tartják(pl. aminek a netten is utána lehet nézni az az,hogy a filmkatalúgus minden id?k harmadik legjobb filmjeként tartja számon.
    Nekem is nagyon tetszett,de ezt az értékelést azért túlzottnak tartom,mégpedig a korábbi id?szakban készült filmek végett,mert igen sok nagy filmklasszikus van)
    Ennek a filmnek a m?falji meghatározása igen nehéz,mert egyszerre lehetne komoly drámának nevezni,de az ironizáló,gúnyoló rendszerbírálata végett a vígjáték és a történelmi jelz?t is mellé lehet rakni.

Azért amit még nem említettél a háborús m?fajból mindenképpen kiemelném a Ryan közlegény megmentését,amely film szintén nagy sikert aratott.

Megjegyzés: Amúgy remekül összefoglaltad az összpályafutását Tom Hanksnek!

14. skywalker357 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    romantika - Philadelphia

Hát persze, hogy nem romantikus, semmi köze a romantikus filmekhez. Ezzel csak azt akartam érzékeltetni - és ez az amire a film rádöbbentett -, hogy az azonos nem?ekhez vonzódó embereknél, illetve egy részüknél is fontos szerepet játszanak az érzelmek - és számukra ez "romantika" (így idéz?jelben talán szerencsésebb lett volna). Nem feltétlenül csak a testiségr?l szól egy ilyen kapcsolat, hanem igen mély érzelmek is lehetnek benne. Sokszor még mélyebbek is, mint egy átlagos "normál" kapcsolatban... Csak ennyit akartam vele kifejezni, és lehet, hogy nem is kell ezt a témát tovább ragoznunk...

15. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    re: Tom Hanks

Nincsen hozzafüzni valóm , mert mindent elmondtál, a nagy szinészr?l.
    A Felh?atlasz filmet már kétszer is megnéztem, de igazából még megfogom nézni egy nyugisabb estén, mert mire a film feléhez érek , mindig belefárradok a követésbe, nem tudom kommentelni semmiképpen addig.Nehéz film nekem nagyon....de mindenképp jó. :tef293:
    Ami a szinészi teljesitményét illeti csak a legjobbakat lehet, egyik kedvencem nekem is.
    Én csak a Dan Brown regényeihez szeretném, hozzafüzni, hogy el?ször a regényt olvastam, Da Vinci -Kód, és a Angyalok és démonok, valóban nem tudtam letenni, amig ki nem olvastam az utólsó lapig is.
    A filmeket csak utánna néztem meg, sajnos nem adják vissza nekem azt a hangulatot, mint a könyv olvasása.Robert , akit alakit Tom Hanks, ismét egyik sikeres szerepe.
    Az elveszett jelkép meg , külön fogalom, mert a lányom unszolásásra fogtam neki, és szintén nem tudtam abbahagyni az olvasást.

16. skywalker357 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    klarensz Dan Brown - re

Én Az elveszett jelképet még nem olvastam - sajna az utóbbi években egyre kevesebbet olvasok, és visszasírom a gyerekkoromat, amikor semmi más dolgom nem lévén naphosszat olvashattam. Bár már legalább egy éve letöltöttem, de a monitoron nem szeretek olvasni, és nyomtatott példányhoz még nem jutottam hozzá. Viszont el?bb-utóbb ki fogom nyomtatni (az Angyalok és démonokat is így olvastam el - papírspórolásként négy oldalt nyomtattam egy A/4-es oldalra, és így bár a bet?k aprók lettek, de ez még nem okoz problémát :tef293: )

Viszont olvastam t?le a Digitális er?d-öt, amiben nem Langdon a f?h?s, de ez a m?ve is nagyon tetszett. Ezt is csak ajánlani tudom.

17. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    re:re:tef161:an Brown

Köszi szépen a tippet, rákeresek a könyvre.

18. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    klarensz-re

Szia klarensz!

Szerintem ez esetleg nagyon kevés kivétellel minden filmre igaz,hogy nem tudja visszaadni,azt az élményt és hangulatot,amit egy jó könyv nyújt,valamint nem is tárja eléd olyan részltességgel a dolgokat.(mondjuk ez érthet? is,mert még ha sorozatot csinálnának mindenb?l,akkor sem tudnák kivitelezni ezt)

Én pl. az Egy gésa emlékiratait jóval el?bb olvastam,mint megfilmesítették volna,és igen nagy csalódást nyújtott a számomra a film,pedig Oscart kapott,és aki nem olvasta el?zetesen a könyvet,azok közül szinte mindenki azt mondta,hogy jó filmnek találta,pedig elég részletességgel semmit nem mutattak be,és nagyon sok minden igen lényeges dolog teljesen kimaradt a filmb?l.(mondjuk itt én azt is feltételezem,hogy ez azért történt,mert nem akarták,hogy botrányfilm legyen bel?le,és ezért nem úgy voltak tálalva a dolgok,mint magában a regényben)
    Egyébként már el?zetesen sem tudtam elképzelni,hogy miként lehetne 90 percbe beles?ríteni az eseményeket.
    Hasonlóképpen jártam a lányom nélkül soha cím? m?vel,és a filmmel is.(talán ott kicsit kevésbé akkora csalódást okozott a film,de nagyon messze volt a regény okozta élményt?l,de legalább nem maradt ki annyi dolog a filmb?l,mint a korábban már említett kapcsán)

19. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    reÉfocinorbi

Csak kicsit hozzafüzök,( eltértünk Tom Hankst?l igaz ), Egy Gésa emlékiratai c. filmet láttam úgy, hogy nem olvastam a regényt és igy én is rendben találtam, s?t nagyon is megértettem a mondanivalót, és a szerepl?k átélt dolgait, s?t nagyon jó filmjeim közé sorolom.
    De a Pillangó c.film nagy csalódásom volt, mert ott a regényt olvastam els?nek, és amikor végre a filmet is megnéztem , semmisem úgy történt, mint a regény olvasása kiváltott bel?lem.

20. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Jack Nicholson

szabad eszmecsere Jack Nicholson :

Találtam újra valakit akiröl akár a mai korosztály és akár az öregebbek is talán ejtenének néhány szót !

Nagyszerü karakterü szinész akinek van néhány filmje amit lehet van aki nem ismer : Beszélgessünk róla