Egy virginiai templomban az ádámkosztüm a dress code. A Biblia egyes sorait sokféleképpen lehet értelmezni, vannak olyan mondatok, amelyekről egymásnak homlokegyenest ellentmondó magyarázatokat olvashatunk. Egy virginiai gyülekezet lelkipásztora például megengedte híveinek, hogy meztelenül járjanak a misékre. A Teremtés könyvére, Ádám és Éva történetére hivatkozik, valamint arra, hogy Jézus is meztelenül született, ruhátlan volt, amikor keresztre feszítették, és a feltámadás után is. Ezért aztán a pap, a lentebbi videóban is látható Allen Parker úgy véli, a híveknek felesleges ruhát viselniük az Úr házában. Nem is nagyon viselnek. Persze egyesek felöltözve járnak, de van, aki tök meztelen, mások pedig csak itt-ott villantanak. És Parker atya is pucéran celebrálja a misét. Szerinte a gazdagságot, vagyont jelképező cicomás ruhák nélkül mindenki egyenlő. A felekezet tagjai közül volt, aki az esküvőjét is nudista-üzemmódban tartotta, és az ifjú pár a násznépet is ösztönözte arra, hogy ne vigyék túlzásba az öltözködés [video=youtube;upaHlEX6fnw]http://www.youtube.com/watch?v=upaHlEX6fnw[/video] http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014/02/20/puceran-jarnak-misere-a-pappal-egyutt/
" Szerinte a gazdagságot, vagyont jelképező cicomás ruhák nélkül mindenki egyenlő." Akkor kezdhetnénk azzal például,hogy adót fizet az egyház is...Mert ez a swinger mise picit reklám szagú nekem...A nagy áttörés majd az lesz,mikor "használjuk egymás feleségét,hisz egyenlők vagyunk" Persze nyilván az ötletgazda kezdené... Mindenesetre én ezt baromi szánalmasnak gondolom,már azt ,hogy idáig süllyedt a világ....Hogy ilyesmire kell az adózó emberek jövedelme,miközben sok helyen éheznek.Érdekes hír,köszi! Üdv!
Valóban nagyon sok furcsaság van a világon, picit elkanyarodva e témától , ...olvastam , láttam szektás témákat, a mormonokról is hallottam ,... persze a swingerről is megvan a véleményem...ami már ugy-e nem vallásos téma , és maguk a résztvevők szabják meg a szabályokat ,hogy meddig mennek el benne...és mit adnak -kapnak Nos a témában a furcsaság éppen a meztelenkedés, az isten házában ...ami szintén ki mennyire vállalja be alapon van , ha jól értettem... Szerintem sem a helyén való ott azon a helyen a meztelenkedés, ugy-e már arra nem tértek ki, hogy mennyi kiskorú vesz részt , ha egyáltalán igy is van ezeken a ceremóniákon...mindennek megvan a maga helye és ideje... És a cikk is elég szükszavuan adja a valóságot...valamilyen szekta lenne??