Quentin Tarantino 10 Filmes Karriert Tervez

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' fereaper hozta létre. Ekkor: 2014. november 12..

1. fereaper /

Kapott lájkok:
    409
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Operátor
    Lakhely :
    Kárpátalja
    Gyakorlatilag teljesen összeállt a The Hateful Eight szereplőgárdája, és a forgatás kezdetét is kitűzték, Quentin Tarantino pedig az Amerikai filmvásár rendezvényen népszerűsítette a filmjét, amikor újra megerősítette két évvel ezelőtt tett kijelentését, miszerint 10 film után vissza vissza szeretne vonulni a szakmából. A mostani a 8. lesz a sorban, azaz, ha tartja a szavát a rendező, a hamarosan készülő bosszú-westernen kívül már csupán két filmet várhatunk tőle.

“Úgy gondolom, addig kell a színpadon maradni, amíg az emberek nem könyörögnek, hogy gyere már le. Tetszik az ötlet, hogy egy kicsit otthagyjam őket. Szerintem a rendezés a fiatalok játéka, és remek ötletnek tartom, hogy az első és az utolsó filmem egyfajta köldökzsinórként kapcsolódjon. Természetesen enm akarok senkit elrettenteni, aki másképp gondolja, de én szeretnék akkor kiszállni, amikor még mindig “kemény” vagyok… Szeretnék egy 10 filmes filmográfiát magam mögött hagyni, úgyhogy ezt követően még kettőt kell elkészítenem. Ez persze nincs kőbe vésve, de ez a tervem. Ha meglesz a tizedik, tudom, hogy jó munkát végeztem és nem csesztem el – ez jó lezárásának tűnik egy hosszú karriernek. öreg karrier véget érése. Persze, ha ezt követően valami jó filmre bukkanok, nem fogom azért visszautasítani, mert azt ezt mondtam. De 10, és végeztem, ez hangzik most helyesnek.”

Forrás: » Quentin Tarantino 10 filmes karriert tervez | Filmtrailer

• Like Like x 2