Hírek Itthon Rátámadt a buszsofőrre és kirabolta

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' macseklany hozta létre. Ekkor: 2017. január 01..

1. macseklany / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    4,637
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    A körzeti megbízottak fogták el december 31-én délután a halmajugrai otthonában azt a férfit, akit a Gyöngyösi Rendőrkapitányság rablás gyanúja miatt keresett.

Előbb csak a pénzt követelte

Forrás: Police.hu

Egy 33 éves férfi december 29-én este felszállt egy menetrend szerint közlekedő buszra a 3-as számú főút Halmajugrához közeli buszmegállójában és rátamadt a buszsofőrre.

Megütötte, majd egy késnek látszó tárgyat vett elő a zsebéből és a bevételt követelte.

A kasszában lévő készpénz megszerzése után a férfi leszállt, de visszament, mert meglátta, hogy a sofőr telefonál. A mobiltelefonját is megszerezte tőle, majd elmenekült.

Amikor rájött, hogy a sofőr telefonált a rendőrségre, a mobilját is elvette a rabló

Forrás: Police.hu

A sofőr bejelentését követően azonnal munkához láttak a rendőrök. Hamar sikerült azonosítaniuk a támadót, akit december 31-én őrizetbe is vettek. Kihallgatása után kezdeményezték az előzetes letartóztatását.

This article passed through the Full-Text RSS service - if this is your content and you're reading it on someone else's site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.
    Recommended article: The Guardian's Summary of Julian Assange's Interview Went Viral and Was Completely False.

Forrás...