Resident Evil: Retribution

A témát ebben részben 'Filmekkel, sorozatokkal kapcsolatos beszélgetések' Atlantisz hozta létre. Ekkor: 2012. május 12..

1. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Resident Evil: Retribution

Régóta nem hallatott magáról az ötödik Resident Evil film és most sem er?ltette meg magát: kizárólag egy bannert adtak ki a marketingesek, ami elég karcsú a szeptemberi premier közelségéhez képest.

A hivatalos sztori: Alice (Milla Jovovich) jelenti az emberiség egyetlen reményét az Umbrella által elszabadított T-vírus fert?zte világban, ahol zombi zombinak farkasa. Alice felébredve egy lidérces álomból az Umbrella egyik titkos bázisán találja magát egyedül, az épületben kutakodva sorra kerülnek el? zavaros múltjának egyre tisztább darabjai, és olyan válaszokat talál, amely alapjában véve változtatja meg eddigi életét. Alice ennek ellenére nem adja fel, és továbbra is szeretne leszámolni azokkal, akik a világ zombivá válásáért felel?sek. A túlél?k között azonban akad új és régi ismer?s is egyaránt, Alice és a csapat pedig nem adja fel a küzdelmet sem él?halott, sem az id? ellen...

A Resident Evil: Retribution Paul W.S. Anderson rendezésében szeptember 14-én látja meg a napvilágot a tengerentúlon, olyan színészekkal a stábban, mint Sienna Guillory (Kaptár 2, Eragon), Michelle Rodriguez (Avatar, Kaptár, Halálos Iram), Shawn Roberts (Kaptár 4, A sötétség határán), Kevin Durand (X-Men Kezdetek - Farkas) és Jason Isaacs (A hazafi, Harry Potter részek).

2. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Na ezt nagyon várom , Milla Jovovich az egyik kedvenc színészn?m .

3. maximus /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia

Ezt a fílmet én sem fogom kihagyni az bíztos! :tef293:

4. Jonhy62 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    hali

Nem fogom kihagyni. mivel eddig mindet láttam.Felkerült a listámra.Nagyon jo az elözetes, [video=youtube_share;uWKA3jp20Ng]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uWKA3jp20Ng[/video]

5. Spyke79 /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    :tef293:

Na látom végre meg indult a mozi ipar,már vártam!Lehet er?síteni a DVD néz? izmokat:tef293:Természetesen megnézem! :bigsmile:

6. gaborw /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Resident Evil: Retribution (vélemény)

Az tény, hogy nem a legjobban sikerült része lett! Jelenetek eltúlzottak, 3d-re vannak kihegyezve! 2D-ben pont ezért ennyire feltün?! Story ebben a részben sajnos egyenl? a 0-val. A készit?k tényleg csak az akciójelenetekre koncentráltak és, hogy 3D-ben minnél élvezhet?bb legyen. Nem mondanám unalmasnak, mert pörögnek benne az események "lövöld?zés","gyilkolászás" stb. Csak pont történet nincs benne! Talán a vége bizakodásra ad okot a következ? részhez. Azért azt nem mondanám a filmre, hogy "szar", mert valljuk be ennél milliószor rosszabb filmek is vannak! Azért nem tetszik sok embernek mert nem ezt várták a folytatástól mint ahogy én sem! Én elkönyvelném egy közepes átmeneti résznek a következ? részhez!
    -a moziban tényleg a 3D miatt lett volna érdemes megnézni! Ennélkül nem érte volna meg az árát!

7. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia . Igen én is ezt éreztem

Szia . Igen én is ezt éreztem , látványos volt de hiányoltam benne azt a tartalmi részt amivel kezd?dött a sorozat , igaz rejtve vagy nyomokban megtalálható de ez így kevés , ha megnézem a Mátrixot akkor ott megvan egyben van , a vége sem add reményt egy jobb részre max az öldöklési vonal folytatására .

8. Tucson78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nos,nekem tetszett,de csak a

Nos,nekem tetszett,de csak a látványvilága miatt,pörg?s,akciódús,Milla kiasszony még mindig veszettül szexi,de ami a sztorit illleti,nagyon er?ltetett az egész,jó lenne már lezárni ezt a sorozatot,miel?tt teljesen ellaposodik az egész...