Robbanások rázták meg az orosz raktárbázist Robbanások miatt rendeltek el kitelepítést az oroszországi Csapajevszkben. A közelben található haditechnikai bázison törtét baleset. Egy robbanássorozat után t?z ütött ki kedden a délkelet-oroszországi Csapajevszk településhez közeli haditechnikai raktárbázison. Huszonkét ember sebesülését jelentették, és a környékr?l 6 ezer embert telepítettek ki. Az orosz rendkívüli helyzetek minisztériumának katasztrófavédelmi központja azt közölte, hogy a Nagornij nev? telepen lév? bázison legalább öt robbanás történt. Vlagyimir Pucskov tárcavezet? operatív stábot állított fel, amelyet személyesen irányít. Moszkvából két repül?gépet indítottak a baleset helyszínére t?zszerészekkel és robotberendezésekkel. Az els? információk szerint a baleset l?szerek megsemmisítése közben történt. A bázison mintegy 11 millió darab 22 és 30 milliméter kaliber? l?szert tárolnak. Ezek darabjai a robbanáskor kevesebb mint egy kilométeres távolságba repülnek szét - tájékoztatott az orosz ipari és kereskedelmi minisztérium illetékese. Szerinte a robbanások következtében a legrosszabb esetben két-három napig is lángolhat a terület. A l?szerbázis a tárcához tartozik. http://www.origo.hu/nagyvilag/20130618-robbanasok-raztak-meg-az-orosz-raktarbazist.html MTI 2013. 06. 18. 20:52
Robbanás Sziasztok! Van ugyebár az a székely mondás,hogy a medve nem játék,azt hiszem hogy ebben az esetben az oroszok alakalmazhatnák ezt a l?szerre vonatkozóan. Komolyra fordítva a szót,egy ilyen hely kézben tartása nagy odafigyelést igényel,mert hatalmas a felel?sség.
Egy ilyen hely kánaán a Egy ilyen hely kánaán a fegyverkeresked?knek , gyengén ?rzött alulfizette korrupt katonák védik . (Norbi - Fegyvernepper (Nicolas Cage) )
idézet Szia Atlantisz! Igaz,hogy egy filmb?l idéztél,de szerintem nagyon is igaz!Szerintem valami üzlet befuccsolhatott és bosszút álltak!
Atlantisz,pipus-re Sziasztok! Ebben igazatok van! Szerintem egy ilyen helyet kötelességük lenne úgy biztosítani,hogy ott semmilyen probléma ne legyen. Ti nem így gondoljátok? (Ezzel a részével nem foglalkoztatok,pedig ez szerintem itt a f? probléma) Alulfizetés és korrupció.(Ez biztosan így van) Egy példa(te érteni fogod Atlantisz): Anno én jópár helyen biztonsági ?rködtem(általában feketén a minimálbér alatti összegért,mert ha nem vállalta az ember,akkor volt helyette sok más,és magas óraszámban lehetett elérni egy normál összeget) Ez még nem volt elég,mert a telephelyeken divat lett,hogy mindenest akarnak csinálni az emberb?l,akit alakalmasnak látnak rá. Azt mondják frankó csak így tovább,na akkor én azt mondtam,hogy örülök,hogy elégedettek,de az,hogy ez a dolog továbbra is így m?ködjön,ahhoz el?ször rá kell térni még arra a részre is,hogy nekem is frankó legyen(mivel az,hogy sok minden olyan dolgot csinálok ami nem lenne feladatom,és nagyon potom összegért,és még jó nagy felel?sség is van rajtam az nekem nem buli,mert számos másik olyan helyre is mehetek,ezért az összegért,ahol nincsenek ezek az elvárások.(labda ott,és értettek bel?le) Persze tudom,hogy a két dolgot közel sem lehet összehasonlítani,de értitek,hogy mit akartam bel?le kihozni.(A lényeg megfelel? létszámú hozzáért? ember,legalább relatíve normál fizetéssel)
Egy példa-ra Szia Norbi! Hidd el én is értem! Voltam én is egy darabig biztonsági ?r!Tudom mir?l beszélsz!Sajnos tapasztalatból tudom,hogy igazad van!Bár én nagyon jó helyen voltam,viszonylag magas fizetéssel!
pipus-re Szia pipus! A megfogalmazásom hibás volt ebben az esetben,mivel biztos vagyok benne,hogy mindenki érti,amir?l írok,csak az kérdéses,hogy mennyien hiszik el azok közül,akik nem rendelkeznek ilyen tapasztalatokkal. Elnézést kérek t?led és bárki mástól,ha félreérthet? volt,de nagy jelent?sége nincs,mert az,hogy mennyi embert érdekel a hír és az én véleményem az,azt hiszem,hogy egyértelm?en látszik,ezáltal nagy jelent?ségét és értelmét nem látom,hogy ezzel töltsem napjaimat(egyéb okok mellett,amire nem térnék ki),hogy folyamatosan olyan témát keressek,ami felkeltheti az érdekl?dést és megosszam róla a véleményem.