Bulvár Rohammentő vitte el a fellépésről Takáts Tamást

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' klarensz hozta létre. Ekkor: 2014. június 24..

1. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    2014-06-24
    Ajka — Rohammentővel vitték az ajkai kórházba a Karthago együttes énekesét. Takáts Tamást (57) egyenesen a színpadról tolták a műtőbe, szerencsére a sebészi beavatkozás után már jól van.
    Hirdetés

A zenész a vasárnapi devecseri fellépése előtt lett nagyon rosszul, súlyos vakbélgyulladást kapott, azonnal műteni kellett. Hihetetlen akaraterővel, elképesztő fájdalmak között mégis vállalta a fellépést, pedig a jelen lévő orvos nem javasolta neki. Vakbele bármelyik pillanatban perforálódhatott volna, de így, közvetlen életveszélyben is végigénekelte a bulit. Hősiesen helytállt a végéig, mert nem akarta cserbenhagyni együttesét és a rajongóikat. A zenekar tagjai és vezetőjük, Szigeti Ferenc nagyon aggódtak érte, szemük sarkából a koncerten csakis őt figyelték, de a színpad mellől az orvos is követte a fájdalomcsillapítóval telepumpált énekes minden rezdülését. A koncert végén pillanatok alatt ott volt érte a mentő, egy óra múlva már a műtőasztalon feküdt.

[TD="class: cikkepalairas, align: center"]Szigeti (balról), Kiss Zoltán, Takáts, Gidófalvy Attila és Kocsándi Miklós a fotó kedvéért mosolyogtak[/TD]
    – Már jóval előtte rosszul voltam, de azt hittem, elrontottam a gyomromat, és az görcsöl ilyen erősen – mondta a Blikknek kórházi ágyáról Takáts Tamás. – Aztán a koncerten az ügyeletes orvostól megtudtam, miről van szó, és csak saját felelősségemre léphetek fel. A fájdalomcsillapítótól kicsit jobban lettem, a koncert végére azonban elmehetett a hatása. Az utolsó számnál a Lépd át a múltat utolsó hangját már alig tudtam kiénekelni. A hasamat elöntötte a forróság, azt hittem, perforálódott a vakbelem. A színpadról a mentőautóba támogattak, fél óra előkészítés után már a műtőasztalon voltam, aztán már csak arra ébredtem, hogy jobban vagyok – mesélte az énekes, aki akkor még nem is tudta, hogy egy rajongója operálta.

[TD="class: cikkepalairas, align: center"]Szigeti Ferenc a koncert előtt a fájdalmakkal küszködő Tamással[/TD]
    – Az autómban mindig van egy Karthago-CD, ezen nőttem fel – mondta mosolyogva a Blikknek a sikeres műtét után dr. Mohos György sebész.
    – A koncerten hősiesen állt helyt Tamás, de utána sürgősen meg kellett műtetni. Jól viselte az operációt, sokkal jobban van.

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/rohammento-vitte-el-a-fellepesrol-takats-tamast-2261647