Bulvár Rubint Réka kiakadt az egyik kommentelőre

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' klarensz hozta létre. Ekkor: 2014. május 05..

1. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    2014. 05. 05. 16:55
    A fitneszladyt azzal vádolták meg, hogy nem ő futja le a közösségi oldalán posztolt kilométereket, hanem dublőrt alkalmaz.

Réka nem is érti, hogy juthatott valakinek eszébe olyan badarság, hogy más teljesítményével kérkedne.
    [​IMG]Rubint Réka futás közben

„Sok 'eszetlen' tévedt már erre az oldalra, de akkora sületlenséget, mint tegnap, még nem olvastam. Idézném az 'okos' kommentet: "Mások szerint nem te futod le ezeket a távokat, hanem más és utána csak fotózkodsz az eredménnyel" – írta a kommentelő, Réka pedig megadta a frappáns választ.
    „Hát hogyne! Esztikét arra szerződtettem, sőt azokat is, akik már futottak velem, hogy statisztaként lefussák helyettem a napi távot, majd a kezükön lévő órát lefotózhassam. Én addig rendszerint a teraszon ülök és várom a csodát, no meg a sült galambot, hogy a számba repüljön! Mire visszaérnek, gondosan lelocsolom magam vízzel, hogy az izzadtságot is hitelesen tudjam prezentálni" – kelt ki magából Réka.
    http://www.life.hu/bulvar/20140505-...nyito&utm_medium=cimlapi_box&utm_campaign=sec