Hmm ez Érdekes Sikeres művész lett a családi mészárlás túlélője

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' rambo hozta létre. Ekkor: 2013. április 02..

1. rambo / Guest

Sikeres művész lett a családi mészárlás túlélője
    2013-04-02 15:46:00
    Tizenhét évvel azután, hogy meggyilkolták édesanyját, húgát, és kis híján őt is, Josie Russell elismert művész lett.
    http://torrent-empire.me/kepfel/di/3WNX/wpf0eb5ea5_05_06_ok.jpg
    A 26 éves brit nőt szörnyű tragédiája inspirálta, hogy előre jusson az életben, és a művészvilágban is megállja helyét.

Tizenhét éve édesanyja akkori párja, Michael Stone brutális kegyetlenséggel kivégezte családját egy kalapáccsal. A pszichopata férfi szétverte az anyja, Lin és húga, Megan fejét, és őt is majdnem meggyilkolta. Josie olyan súlyos koponyasérüléseket szenvedett, hogy az orvosok csak titánium lapok beültetésével tudták megmenteni az életét.
    Josie Russell elismert művész lett, miután túlélte egy pszichopata támadását

A támadás túlélőjének édesapja segített talpra állni, és feldolgozni a történteket. De tizenhét évvel a borzalmas tragédia után Josie már csak a jelenre koncentrál. Használt ruhákból gyárt textil műalkotásokat, melyeket 150-től 300 ezer forintért ad el a műértő közönségnek.
    Őszintén megdöbbentem, amikor rájöttem, hogy az összes munkámat néhány héten belül el tudom adni. Nagyon boldog vagyok, amikor látom, hogy a vásárlóknak tetszenek a műveim!" – mondta Josie, aki weboldalán hirdeti eladásra szánt alkotásait.

Természetesen voltak fanyalgók, akik szerint a művész csak a vele történt tragédia miatt ilyen sikeres, ő azonban sem a weboldalán, sem más fórumokon nem beszél a gyermekkorában átélt traumáról.