Andressa Urach korábban második volt a brazil Miss Bum Bum fenékszépségversenyen. A 27 éves lánynak nem lesz több versenye, ma már annak is örül, hogy életben van. – Nem volt kérdés, hogy kés alá feküdjek, az én döntésem volt, ráadásul nem az első, de ezt az utolsót nagyon megbántam – emlékezett vissza Andressa a napra, amikor elhatározta: a hosszabb és vékonyabb lábak érdekében vállal műtétet. A beavatkozás azonban nem ment jól, a szeptikus sokk következtében több belső szerve is leállt. – Lepergett előttem az életem, s még egy esélyért imádkoztam. A lyukak a combomban, a hegek a lábamon örökre megmaradnak, emlékeztetve arra, milyen buta és hiú voltam – nyilatkozta a Mail Online-nak a szépség. Borzalmasan néz ki a modell lába. A hegek örökre megmaradnak BorsOnline - Sztárhírek - Pletyka - Krimi - Politika - Sport - Aktuális - Sokkoló: Rohad a popsikirálynő lába - fotó
Szörnyűség! Édesapám kórházban volt és a szemközti ágyon 99 éves (ismétlem kilencvenkilenc) betegtársa feküdt. Naponta egyszer jódoldattal mosták le bomló / szeptikus fertőzésben lévő lábát. Elsőnek a bőr, másodiknak a hús... Úgy vélem: ez borzalom! "A szépségért szenvedni kell!" Viszont ily sorsot senki sem érdemel!
Huhh... Ez borzasztó... Talán a dohányzásról is ilyen képeket kéne mutogatni és többen leszoknának...