Hmm ez Érdekes Sokkoló: Rohad A Popsikirálynő Lába - Fotó

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' nonoka hozta létre. Ekkor: 2015. január 16..

1. nonoka /

Kapott lájkok:
    2,448
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Andressa Urach korábban második volt a brazil Miss Bum Bum fenékszépségversenyen. A 27 éves lánynak nem lesz több versenye, ma már annak is örül, hogy életben van.

– Nem volt kérdés, hogy kés alá feküdjek, az én döntésem volt, ráadásul nem az első, de ezt az utolsót nagyon megbántam – emlékezett vissza Andressa a napra, amikor elhatározta: a hosszabb és vékonyabb lábak érdekében vállal műtétet. A beavatkozás azonban nem ment jól, a szeptikus sokk következtében több belső szerve is leállt.

– Lepergett előttem az életem, s még egy esélyért imádkoztam. A lyukak a combomban, a hegek a lábamon örökre megmaradnak, emlékeztetve arra, milyen buta és hiú voltam – nyilatkozta a Mail Online-nak a szépség.

Borzalmasan néz ki a modell lába. A hegek örökre megmaradnak
    BorsOnline - Sztárhírek - Pletyka - Krimi - Politika - Sport - Aktuális - Sokkoló: Rohad a popsikirálynő lába - fotó

• Like Like x 2
  2. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Szörnyűség!
    Édesapám kórházban volt és a szemközti ágyon 99 éves (ismétlem kilencvenkilenc) betegtársa feküdt. Naponta egyszer jódoldattal mosták le bomló / szeptikus fertőzésben lévő lábát. Elsőnek a bőr, másodiknak a hús...
    Úgy vélem: ez borzalom!
    "A szépségért szenvedni kell!"
    Viszont ily sorsot senki sem érdemel!
    :tef10:

• Like Like x 2
  3. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Huhh...
    Ez borzasztó...
    Talán a dohányzásról is ilyen képeket kéne mutogatni és többen leszoknának...

4. nonoka /

Kapott lájkok:
    2,448
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem: