Hmm ez Érdekes Svájc legőrültebb kis hegyi házikója

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' nonoka hozta létre. Ekkor: 2014. február 24..

1. nonoka /

Kapott lájkok:
    2,448
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    [h=4]A világ legextrémebb helyen lévő házikóját svájci Alpokban kivitelezték a lehető legmagasabban, ahol még lehetett egy kalibát építeni.[/h]A Solvay hut igazán nem mondható kalibának, inkább egy igen igényes kis extrém helyen épült házikónak. Akik erre járnak nyugodtan meg is pihenhetnek. A Matterhorn hegycsúcsán lévő házikó Svájc legnagyobb hegymászó csoportjának tulajdonát képezi. A kis ház bizony az erre járó megfáradtaknak egy igazi pihenést és felüdülést jelent, amikor betérnek.
    Aki hegymászásra vállalkozik, annak igen nagy megpróbáltatásokon kell keresztül menni. A hegymászók elérhetik ezen a környéken álmaikat, a hegycsúcs elérését. Azonban, a ház csak vészhelyzetben használandó az extrém fáradtság állapotában lévő hegymászóknak.

[​IMG]http://hir.ma/kulfold/szines-hirek/svajc-legorultebb-kis-hegyi-hazikoja/203248

2. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    szia
    épp az előbb én is nézegettem a fotókat, és azon gondolkodtam , hogyan vihették fel az épitkezéshez szökséges anyagokat, olyan magasba :tef293:)

3. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    klarensz ... sehogy, ott vagtak ki a fakat helyben... :tef161: