Magyar torrent oldalak Exxabit Szavazzatok kedvenc oldalaitokra /végeredmény

A témát ebben részben 'Archívum' KyoPityus hozta létre. Ekkor: 2013. január 27..

1. KyoPityus /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szavazzatok kedvenc oldalaitokra /végeredmény/

Sziasztok!

Lezárult a szavazás amiben arra voltunk kíváncsiak kinek melyik oldal a kedvence? Szerencsére a kérdés megmozgatta regisztrált tagjainkat, mert a végére 764 szavazat érkezett be.

Az eredmény:

nCore 211
    Üres szavazat 157
    Egyiket sem ezek közül 67
    BeLoad 48
    Bithorlo 43
    uBit 31
    Ztracker 24
    1st 23
    Deathlord 22
    BitHUmen 20
    BigTorrent 16
    Diablo 16
    Carpathians 14
    Majomparádé 14
    New Insane 13
    Teracode 10
    Xider 10
    GigaTorrents 10
    Malacka 7
    HDEvo 4
    BitWare 4

2. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szavazatok :

Hali !

Érdekes, a szavazatok öszintén nem tom , már nem emlékszem kire szavaztam de azért a HDEvo4 - BitWare-4 szavazatot kapott csak az kissé meglepö számomra ; Elökelöbb rangsorba sorolnám !

Üdv

3. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Re:Szavazzatok kedvenc oldalaitokra /végeredmény/

Szia KyoPityus!
    Elég érdekesen alakult ez a szavazás.Nem szeretném ha bántó lenne amit írok ,de akkor is leírom. :tef161: Ez a szavazás az Exxabit oldalon történt,ahol 6-7ezer felhasználó van.Magyarországon Szerintem 4-5 százezer ember torrentezik. Szóval ez olyan semmit mondó,a valósággal szerintem köszön? viszonyba sincsen. :tef293:

4. KyoPityus /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re szavazás végeredmény

Sziasztok!

Először is köszönöm hogy ti is szavaztatok :tef293:
    Minden vélemény számít pláne egy olyan oldalon mint ez. Itt van hely és lehetőség a vélemény formálásra plusz még gazdagítja is a közösség értékét egy egy jó vélemény.
    Éppen ezért én is elmondom ha már egyszer én voltam a szavazás ötletgazdája. :tef293:

Szerintem sem sok ez a több mint 760 szavazat az összes torrentező számához képest, de nálunk az oldal több mint 10%-át jelenti és ha azt nézzük eddig max 4-500 szavazat szokott bérkezni ez különösen jó. A másik dolog pedig az még csak_ hasonlóról sem tudok hogy lett volna nagyobb oldalakon pedig ott pontosabb képet kaphatnánk. A t.infon pedig nincs szavazás, ha jól tudom.
    Abból a hétszázból pedig kirajzolódik egy olyan szám ami szerintem országosan sem sokat változna. Az nCore a BeLoad és a Bithorlo ott lenne az élmezőnyben és az is biztos hogy az 1st az uBit és a BitHUmen szintén a mezőny első felében lenne.
    Ami minket érint.
    A szavazóink közül látható hogy a legtöbb tagunk ezen oldalak felhasználó táborát is erősíti. Persze azt tudjuk velük nem versenyezhetünk, de nem is akarunk. Magam részéről örülök neki, hogy több oldal vezetőjével jóban vagyunk és ha kell ötletekkel egyéb dolgokkal segítjük egymást. Így nem is az a lényeg ki honnan jött hanem az hogy nálunk is jól érezze magát.

5. KyoPityus /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hartigan re

BitHUra szavaztál és talán igazad is van. Mindkét oldal elég népszerű én is úgy gondolom hogy ennél azért többet kellett volna kapniuk. Talán a mi oldalunkon kevesebben vannak az ő tagjaik.

6. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Exxa

Sziasztok!

Szerintem nem meglepő az eredmény. Arra a kérdésre, hogy melyik a kedvenced, körülbelül ezt a sorrendet adtam volna én is papírforma szerint. Egyrészt akik előrébb vannak a sorrendben, ha jól tudom létszámilag nagyobb oldalak, tehát statisztikailag is nagyobb az esély rájuk.
    Másrészt amit például mi képviselünk, ha lehet ezt mondani, inkább réteg torrent, noha vegyes tartalom, de szűrtebb, így értve. (Jobb megfogalmazás nem jutott eszembe.)
    Inkább az a tapasztalatom, hogy ha úgy kérdezik mely oldalakat használod (szívesen), akkor nagyon sok embernél szereplünk, viszonylag jó helyen. :tef293: (Látva például a nemrég indított top 20 topicot is.)
    Szóval ha sok oldalt használsz és abból kell kiválasztani egyet, akkor tud reális lenni ez az eredmény. :tef293:

Mindenesetre jól esik, hogy előrébb gondoltok. :tef293: Feltételezem, ha meglesz a top20-as kiértékelése, ott lehetünk előrébb, de az sem baj, ha nem. 70-80 oldal közül, viszonylag kis létszámmal, megszorításokkal nem várok csodákat, a realitás nem az. Nem is azért csináljuk... :tef293: