Széll Tamással forgattak: megyünk a Bocuse d'Or kulisszái mögé

A témát ebben részben 'Mozi & Tv Hírek!' CF dealer hozta létre. Ekkor: 2017. április 13..

  1. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

    Csatlakozott:
    2011. június 15.
    Hozzászólások:
    24,509
    Kapott lájkok:
    2,269
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    A Bocuse d'Or – Lyon a verseny részleteit is megmutatja: a felkészüléstől az ünneplésig, a nehézségektől a csalódásig.


    Folytatódik a TV Paprika Bocuse d'Or sorozata, amely a 2016-os világraszóló európai győzelemtől a 2017-es lyoni döntőig tartó szakaszt mutatja be. Eddig soha nem látott szakmai titkok derülnek ki a világbajnoki felkészülésről, láthatóak lesznek a legizgalmasabb lyoni pillanatok - közölte a csatorna.

    [​IMG]
    Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

    Minden komoly próbatételnek vannak könnyebb és rázósabb szakaszai, a TV Paprika a Müllner & Kálmán Content Lab-bel közös produkciójában nyomon követte ezeket az időszakokat is. A verseny után Széll Tamás és Szabó Kevin Jókuti András vendégeiként megmutatják, hogyan lehet otthon is Bocuse d'Or alapanyagokkal, a verseny ihlette, ám mégis egyszerű fogásokat elkészíteni.

    A négyrészes sorozatban megszólalnak a magyar Bocuse-csapat tagjai, szakmai tanácsadójuk, a három Michelin-csillagos Rasmus Kofoed, valamint Serge Vieira, az európai döntő zsűri tagja, Jerome Bocuse, a Bocuse d'Or elnöke és Joel Robuchon, a világ jelenleg legtöbb, mintegy harminc Michelin-csillaggal rendelkező séfje.

    A Bocuse d'Or – Lyon premierjét április 22-én 11 órakor vetíti a TV Paprika. A további epizódok 23-án, illetve 29-én és 30-án ugyanebben az időpontban láthatók.

    KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

    Let's block ads! (Why?)

    Forrás...