Hmm ez Érdekes Szemfényveszt?k - Bemutató: 2013. június 7.

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' KitKat hozta létre. Ekkor: 2013. március 31..

1. KitKat /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0

Szemfényveszt?k

színes, amerikai thriller, 2013

rendez?: Louis Leterrier
    forgatókönyvíró: Josh Appelbaum, André Nemec, Edward Ricourt, Ed Solomon, Boaz Yakin
    zeneszerz?: Ed Simons, Tom Rowlands
    operat?r: Larry Fong
    producer: Alex Kurtzman, Roberto Orci
    vágó: Robert Leighton

szerepl?(k):
    Michael Caine (Arthur Tressler)
    Dave Franco (Jack)
    Morgan Freeman
    Mark Ruffalo (Dylan)
    Jesse Eisenberg (Atlas)
    Woody Harrelson (Merritt Osbourne)
    Isla Fisher (Henley)
    Han Soto (Agent fest?m?vész)

Egy elit FBI alakulat macska-egér játékba kezd egy “A négy lovas” névre hallgató, a világ legjobb illuzionistáit tömörít? csapattal, akik mindig csupán egyetlen lépéssel el?ttük járva korrupt üzletembereket rabolnak ki, és az így szerzett pénzt az el?adás alatt a közönségbe szórják.
    http://www.imdb.com/title/tt1670345/

2. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Szemfényveszt?k

Szia Kitkat!

Kíváncsi vagyok erre a filmre,mert nagyon kedveltem Morgen Freeman thrillereit pl. a gy?jt?t,a hetediket,a pók hálójábant.
    Amúgy is kiváló színésznek tartom és csodálkozom is,hogy közel sincs,úgy túlsztárolva,mint némely másik színész(neveket direkt nem írok)
    A remény rabjai pl. a mai napig egy topfilmnek számít nálam,de a bakancslista,a Moll Fladers,Amistad,a szerelem b?sége,a rettegés arénája stb.. ezek is mind igen jó filmek Morgeen Freeman remek alakításával a f?szerepben.
    Ízlések és pofonok,de a véleményem szerint,napjaink egyik legkiválóbb színészér?l beszélhetünk személyében.

3. KitKat /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szemfényveszt?k

Én is nagyon várom ezt a filmet, mert arra gondolok, hogy a történet talán nem sablonos, talán nem annyira kiszámítható, és a szerepl?gárda igazán nagyszer?nek látszik. Érdekes, hogy Morgan Freeman-t?l pont a thrillereit említetted, azok nekem is bejönnek, habár nem mai darabok, de bent vannak a kategóriakedvenceim között. Ám Woody Harrelson sem elhanyagolható véleményem szerint, az ? filmjei sem a "zs" kategóriások között kullognak. Mindenképpen nálam ez a film a legvárósabb az idén, de ízlések kérdése..:tef293:
    Remélem rászolgál a bizalmamra!