Bulvár Szinte Lemészárolták A Plasztikai Sebészek - Rémesen Fest A Filmszínésznő

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' SuperMario56 hozta létre. Ekkor: 2015. március 31..

1. SuperMario56 /

Kapott lájkok:
    2,079
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Csont és bőr az amúgy bájos, fiatal színésznő, bordái kilátszanak, nincs combja, bőre megereszkedett. És ezért még fizetett is.

Tara Reid színésznő, modell le sem tagadhatná, hogy valami nincs rendben. Az ember ilyen fotó láttán pedig nem, feltétlenül arra gondol, hogy Tara csupán döbbenetesen kemény diétára adta a fejét. Úgy tűnik, ez a történet valami egész másról szól.

Reid sokáig tagadta, hogy alakformáló plasztikai beavatkozáson vett volna részt. Egészen pontosan két teljes éven át hazudott, ő maga sem tudott szembesülni azzal, ahogy a sebészeti eljárás után kinézett. Hogy pontosan mire vágyott, nem tudni, de az biztos, hogy a műtét rosszul sült el.

Tara Reid. Fotó: Instagram

"A hasam lett a legfodrosabb, szörnyen néz ki - mesélte. A Closer magazin angol kiadásának azt is elmesélte a színésznő, hogy a testét gyakorlatilag lemészárolták a plasztikai sebészek. Ez a kijelentés pedig felér egy komolynak ígérkező perrel, bár Reid idáig még nem jutott el.

"Nem mondom, hogy soha többé nem fekszem kés alá, hiszen nem tudom, hogyan fogom magam érzeni néhány év múlva. Most - mindezek ellenére - boldog vagyok a testemmel, de azok a mentális és fizikai fájdalmak, amelyeken átmentem a műtét után, borzalmasak voltak. Két éven keresztül éltem hazugságban, miközben mindenki azt mondta, hogy pocsékul nézek ki. "

Forrás:http://www.hirado.hu/2015/03/31/szi...ztikai-sebeszek-remesen-fest-a-filmszineszno/