[h=1]Szőröstől a csupaszig: macskakiállításon jártunk – Nagyítás-fotógaléria[/h] Négylábúakról szólt a hétvége: szőrmókok, csupaszok és jól fésültek sorakoztak a közel 400 különleges házikedvencet felvonultató Nemzetközi Macskakiállításon. [TD="class: zoomitem"] [/TD] [TD="class: greyboxbody"] Figyelő tekintetek mindenütt #1 Fülöp Máté [/TD] [TD="class: zoomitem"] [/TD] [TD="class: greyboxbody"] A Maine Coon az egyik legnépszerűbb #2 Fülöp Máté [/TD] [TD="class: zoomitem"] [/TD] [TD="class: greyboxbody"] A hollandiából érkezett zsűrik minden jószágot alaposan átvizsgáltak #3 Fülöp Máté [/TD] [TD="class: zoomitem"] [/TD] [TD="class: greyboxbody"] #4 Fülöp Máté [/TD] [TD="class: zoomitem"] [/TD] [TD="class: greyboxbody"] Volt, aki a lustálkodást választotta... #5 Fülöp Máté [/TD] [TD="class: zoomitem"] [/TD] [TD="class: greyboxbody"] ... volt, aki az öltözködést... #6 Fülöp Máté [/TD] [TD="class: zoomitem"] [/TD] [TD="class: greyboxbody"] ... és volt, aki a játékot. #7 Fülöp Máté [/TD] [TD="class: zoomitem"] [/TD] [TD="class: greyboxbody"] A gazdi nyugtató keze mindig közel volt #8 Fülöp Máté [/TD] [TD="class: zoomitem"] [/TD] [TD="class: greyboxbody"] #9 Fülöp Máté [/TD] [TD="class: zoomitem"] [/TD] [TD="class: greyboxbody"] Brit rövidszőrűek zsűrizés előtt... #10 Fülöp Máté [/TD] [TD="class: zoomitem"] [/TD] [TD="class: greyboxbody"] ... és után. #11 Fülöp Máté [/TD] [TD="class: zoomitem"] [/TD] [TD="class: greyboxbody"] #12 Fülöp Máté [/TD] [TD="class: zoomitem"] [/TD] [TD="class: greyboxbody"] A leopárd találkozása a bengáli macskával #13 Fülöp Máté [/TD] [TD="class: zoomitem"] [/TD] [TD="class: greyboxbody"] Nagy volt az összhang #14 Fülöp Máté [/TD] [TD="class: zoomitem"] [/TD] [TD="class: greyboxbody"] A kiállítás egyik legszigorúbb tekintete #15 Fülöp Máté [/TD] [TD="class: zoomitem"] [/TD] [TD="class: greyboxbody"] #16 Fülöp Máté [/TD] [TD="class: zoomitem"] [/TD] [TD="class: greyboxbody"] #17 Fülöp Máté http://hvg.hu/nagyitas/20140310_nemzetkozi_macskakialitas_nagyitas [/TD]