Bulvár Szülés Után Is Kifogástalan Az Alakja, De Hogy Csinálta?

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' SuperMario56 hozta létre. Ekkor: 2015. május 11..

1. SuperMario56 /

Kapott lájkok:
    2,079
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    A színésznő kétségtelenül bomba formában van, most elmondta mi volt a tuti receptje.

Blake Lively decemberben adott életet első gyermekének, azonban pár héttel a szülés után máris bomba formában volt a Pletykafészkek sztárja. A színésznőt titkos receptjéről kérdezték legutóbbi interjújában, ahol sajnos nem tudott konkrét hozzávalókat megnevezni.

"Még mindig 6 kilóval nehezebb vagyok, mint a terhességem előtt. De igazán kedves az emberektől, hogy azt hiszik, már leadtam a plusz kilóimat. A felesleg nagy részével még mindig küzdök, és elég nagy kívülről a nyomás, de ez engem nem igazán érdekel." - nyilatkozta a szőke szépség.

Blake Lively és Michael Huisman az Adaline premierjén, mi nem látjuk a plusz 6 kilót. Fotó: Sipa

Blake nem törődik plusz kilóival - amit mi persze nagyítóval sem fedezünk fel rajta - most minden idejét igyekszik kislányára fordítani. Állítólag Ryan Reynoldssal közös családi fészkük a kis James érkezése óta igazi káosz, alig alszanak, minden apróságon fennakadnak, de mindezzel együtt élvezik a szülőséget.

Forrás:http://www.hirado.hu/2015/05/08/szules-utan-is-kifogastalan-az-alakja-de-hogy-csinalta/