Tatár Csilla benyugtatózva bőgött a vécében

A témát ebben részben 'Mozi & Tv Hírek!' CF dealer hozta létre. Ekkor: 2017. február 15..

1. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,269
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Tatár Csilla a NőComment című talkshowban árulta el, hogy neki is voltak nehéz pillanatai.

A tévéseket sokan irigylik, mert ismertek, jól keresnek, de ez sem könnyű műfaj, főképp, ha erős főnöke van a műsorvezetőknek. Tatár Csilla a TV2-nél kezdte a pályáját, Hadas Kriszta volt az egyik felettese, a Bors pedig meghallgatta, mit mondott neki a NőComment talkshow-ban.

Tatár Csilla

Fotó: Hirling Bálint/Origo

„Te tudod, hogy nem egyszer előfordult, hogy én benyugtatózva bőgtem a vécében egy másik kollégával együtt? Úgy neveztük, hogy vállalati nyugtató, ezeket azután kaptuk be, miután Hadas vagy a másik főnökünk összetépte a megírt szövegeinket és megtaposta azokat. A Hadas az a fajta főnök volt, aki üvöltött, aki ezerszer visszaküldött forgatni, és nem nagyon fogadott el minket. Gyűlöltem, hogy kiabált, de hozzáteszem, azóta nagyon jó a kapcsolatunk" - mondta Tatár a lap szerint. Hadas azért hozzátette, hogy nem volt hosszan tartó harag, rendre bocsánatot kért tőlük.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Let's block ads! (Why?)

Forrás...