Ted amerikai vígjáték, 2012 magyar bemutató: 2012. augusztus 16. amerikai bemutató: 2012. június 29. rendező: Seth MacFarlane főszereplők: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Giovanni Ribisi, Joel McHale, Seth MacFarlane, Patrick Warburton, Jessica Stroup, Laura Vandervoort gyártó studió: Universal Pictures A Family Guy alkotójának első mozifilmje, amiben Mark Whalberg egy olyan felnőtt férfit alakít, akinek valóra vált a gyermekkori vágya, miszerint legyen egy beszélő macija, akivel azóta is együtt él
Erre a filmre kíváncsi vagyok, de megvárom amíg ki jön rendes BDrip ben, állítólag az idei év vígjátéka. Meglátjuk!
Ez az a film, amiben kellemeset csalódtam! Félve szedtem le is, gondoltam, biztos jó gatyi és "gyerekes"! De tévedtem. Érdekes elgondolás, egy játékmaci életre kell. De ami igazán megfogott az a szöveg a filmben! Az nagyon üt?s! Pont ezért gyerekeknek ill. kicsiknek nem ajánlom a "trágár" szöveg miatt! De mindenki másnak igen!
Re -Ted amikor meglata a 6,5 eves kislanyom nem tudta abban hagyini ,meg nem sikerult el huzni a monitor elol anyira megfogta az a kiss eletre valo Macko ...Egyut kelet vegik nezuk
Nem sok poénnal találkoztam a filmben, inkább csak a trágárságról szólt, a maci persze jó ötlet, de ettől még nem bánom hogy nem mentem el moziba.