Terápiára jár és gyógyszert szed Bódi Sylvi

A témát ebben részben 'Mozi & Tv Hírek!' CF dealer hozta létre. Ekkor: 2018. február 19..

1. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,269
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem

Nagyon sok nehézséggel nézett szembe az elmúlt hetekben Bódi Sylvi, állandó fülzúgástól szenvedett.

Újabb hosszabb útra indult Bódi Sylvi, mint írja, nehéz időszakon van túl, és jót fog tenni a lelkének, hogy újra abban a közegben lehet, ahol a legboldogabb: a hullámok hátán.

"Nagyon sok nehézséggel kellett szembe néznem az elmúlt hetekben. Több, mint két hete állandó társam a fülzúgás. A hallásvizsgálati eredményeim aggodalomra adnak okot. Hallóideg károsodásom lett az egyik fülemben. A középfül gyulladásom megtámadta a hallóidegeket és ott okozott károsodást. Így az antibiotikum után azonnal szteroidot is kellett szednem.Több terápiára is jártam, és mindenféle idegregenerálódást segítő gyógyszert és táplálékkiegészítőt szedek" - írja bejegyzésében.

"Volt ebben az idöszakban lelkileg néhány mélypont, de ezekböl mindig pozitívan jöttem ki. Egészségügyi kihívásként tekintek a dologra és hiszek a gyógyulásban. Remek orvosom van és kiváló szakemberek vesznek körül a terápiás kezeléseknél is. Hiszem, hogy amikor a fülemben muzsikáló kis tücsök megunja, akkor továbbáll, és én újra rendesen hallani fogok a jobb fülemre. Most újra repülön ülök, megyek a hőn szeretett kis óceánomhoz Mikronéziába" - részletezi.

Kicsit más téma, szavazzon:

TOVÁBBI CIKKEK

Let's block ads! (Why?)

Forrás...