Tolvai Reni: Új párom százzal pörög, mindenre kíváncsi

A témát ebben részben 'Mozi & Tv Hírek!' CF dealer hozta létre. Ekkor: 2017. április 01..

1. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,269
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Tolvai Reni mindig szerette a versenyhelyzeteket, A Nagy Duett-re nagy kihívásként tekint, és párjával határozottan az a céljuk, hogy megnyerjék a szériát. Danny Blue-val sok mindenben hasonlítanak egymásra, mindketten maximalisták, a vasárnapi első élő adás miatt pedig kivételesen nagyon izgul – erről is mesélt az Origónak.

Rögtön igent mondott a felkérésre, a műsort korábban is mindig követte, ha ideje engedte.

"Jópofának találtam a formátumot, nagyon jó buli az egész, és persze nagy lehetőség egy énekesnek is arra, hogy kevésbé ismert oldalát mutassa meg. Könnyűnek nem könnyű, sokan vagyunk, megvannak a feladatok, próbák, de annyira jó a hangulata az egésznek, hogy nem érzem munkának. Mindig imádtam a versenyhelyzeteket, és óriási élmény követni, hogy születik meg egy produkció az első próbától az élő szereplésig" – mesélte az Origónak.

Fotó: Polyak Attila - Origo

"Szeretek mindenben részt venni, ez a műsor igazán nekem való. Vágyunk rá, hogy nyerjünk, Danny is így áll hozzá, úgyhogy mind a ketten megteszünk mindent azért, hogy az emberek azt gondolják, mi érdemeljük meg leginkább az első helyet" – tette hozzá.

Nem tartja magát túlságosan izgulós típusnak, de a vasárnapi élő adás miatt kivételesen nagyon izgul. „Korábban még nem énekeltem duettet olyan partnerrel, aki nem énekes, úgyhogy alapból ez a körülmény egész más, mint a korábban. A leginkább azért izgulok, hogy minden rendben menjen, ne felejtsük el a szöveget és a koreográfiát, minden klappoljon, úgy, mint a próbákon."

Már végigcsináltam jó pár versenyt, úgyhogy fel vagyok készülve a visszajelzésekre. Engem biztosan nem fog letörni a negatív kritika, ami pozitív, az meg csak a segítségünkre lesz."

Forrás: Tolvai Reni

Az erőviszonyokat egyelőre nem tudja felmérni, még nem látta a többiek produkcióját, így csak az első adás után látja majd, hogy milyen a mezőny. "Az énektanárunk azt mondja, hogy ebben a szériában is nagyon jól lettek összeválogatva a párosok, úgyhogy nem lesz könnyű dolgunk. Danny százzal pörög egyébként, mindenhez hozzászól, mindenre kíváncsi, jó ilyet látni. Ugyanolyan maximalista, mint én, jó páros leszünk együtt."

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Let's block ads! (Why?)

Forrás...