am.com/22349/cd855c223484205.jpg" width="80px" /> 95. B2S 96. Underground Gamer 97. Swebits - bezárt 98. Supertorrents 99. RMVBusters - bezárt 100. UTN - bezárt
TOP 100 torrent oldal Ha a lista nem is feltétlenül az alapján rangsorol, hogy melyek a legjobb oldalak a világon, de mégis némi betekintést ad abba, hogy melyek a legzártabb és legkeresettebb torrent oldalak. A lista még csak féltávnál van, de amint lesz id?m, befejezem. Jó böngészést.
TOP 100 Elkészült a lista, melyb?l megtudhatjuk, hogy mely torrent oldalak a legkeresettebbek 2012-ben. Az eredeti cikk itt olvasható. A lista az alapján készült, hogy különböz? fórumokon vizsgálták, hogy a tagok mely oldalakra igényelnek meghívókat, majd a kapott eredményt összesítették. A listát kiegészítettem az oldalak elérhet?ségeivel, amelyet a neveikre kattintva érhettek el. Kellemes id?töltést.
top 100 Ez egy igazán érdekes lista. Kb. ezeknek a felér?l nem is hallottam, de van olyan is, amivel találkoztam már, és ahol bent is vagyok.
oldalak Hát nem semmi lista! Köszi hogy igy elkészítetted nagyon szuper! Igaz hogy nem sokat ismerek bel?lük,de legalább kicsit kitágult a látásom!
Szuper vagy Valóban nem semmi csak ismételni tudom az el?ttem szólókat. Nagyon köszi, hogy elkészítetted.