Sziasztok, üdvözlök mindenkit a Forumon, es ebben a temaban szeretnek informaciokat kicserelni veletek.En mar több mint 20 eve elek Nemethonban,es sajnos en is az elkapottak köze tartozom, regebben nemet oldalakrol is töltöttem, es egy Eros Ramazotti CD miatt megkaptam a 600 euros szamlat az Ügyeszsegtöl. Szerencsere egy ügyved segitsegevel 200 eurobol megusztam, de ez mely sebet ütött a biztonsagos torrentes hitemen. Ezt követöen szinte alig neztem nemet oldalakat, csak magyar (Ncore, Majomparade) erdekelt, de egy haverom itt a mult heten szinten porul jart, marpedig szigoruan csak Ncorozott. Nagyon szeretnem visszakapni a hitem a torrentekhez, mint külföldön elö magyarnak ez egy fontos kapocs volt es remelem lesz mindig az anyaorszaghoz. Kerek adjatok tippeket, hogy tudnam közel 100 szazalekosan bebiztositani magam torrentezes közben, de csak az irjon kerem, aki pozitivan es kiprobaltan akar segiteni.Elöre is köszönök minden hozzaszolast.
Üdv. Igen, a németek boszorkányüldözést hajtanak végre a torrentező közösségek ellen. Tudok én is több tagról, akik ezért hagyták abba a torrentezést. Remélem lesz itt egy két okos és felvilágosít minket a témáról.. Hiszen máig futnak német torrent oldalak. Azok felhasználói potenciális célpontok lehetnek? Vagy ki lehet valahogy védeni ezeket a 'koncepciós pereket" ? Én is kíváncsian várom a hozzászólásokat, remélem tud valaki segíteni.
VPN használata a legbiztonságosabb megoldás megkerülni a korlátozást: ExpressVPN – a leggyorsabb VPN torrentre, tökéletes biztonságot sokféle funkcióval NordVPN – a erős adatvédelem mellett elérhető speciális opció a szerverekhez, összességében így ez a VPN nagyszerű választás a P2P-hez CyberGhost – felhasználóbarát VPN, beépített torrentező profillal Lehet még seed serverrel próbálkozni.
Németbe ha bukta volt a szolgáltató felmondta a szerződést nálunk többet is Végül servert béreltünk FTP vel kimásoltuk igy nem volt bukta.