Tóth Gabi: Szakmailag és lelkileg is sokat sérültem

A témát ebben részben 'Mozi & Tv Hírek!' CF dealer hozta létre. Ekkor: 2018. március 02..

1. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,269
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem

Tóth Gabi még csak 16 éves volt, amikor feltűnt a Megasztárban, azóta pedig folyamatosan a köztudatban van. Az énekesnő úgy érzi, sokszor érte igazságtalanság, mióta ismert lett, pedig nem tett azért, hogy a címlapokon legyen.

"Soha nem drogoztam, alig iszom alkoholt, mert nem bírom. Engem soha senki nem láthatott részegen, nem voltak egyéjszakás kapcsolataim, nem voltak botrányaim, mégis volt idő, amikor szétszedett a sajtó. Nem gondoltak arra, hogy 16 évesen még egy sérülékeny gyerek vagyok? Még sztárallűrjeim sem voltak soha, a mai napig megmaradtam annak a vidéki lánynak, aki voltam" - mesélte a Bestnek.

Az énekesnő a jelek szerint már nem szingli, Instagram oldalán gyakran küldenek egymásnak szíveket a Séfek séféből ismert Krausz Gáborral. A kapcsolatot nem tagadta a lapnak, de a magánéletéről semmit nem akart elárulni.

"Nem fogok többé a magánéletemről beszélni. Az elmúlt 14 évben a nyilvánosság előtt zajlott az életem, szakmailag és lelkileg is sokat sérültem emiatt. Szeretnék a munkámra koncentrálni. Szerintem ezt tiszteletben lehet tartani" - mondta.

TOVÁBBI CIKKEK

Let's block ads! (Why?)

Forrás...