Über Vagy Nem Über?

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' watsap hozta létre. Ekkor: 2016. január 21..

?

Über vagy nem Über?

1. Csak az Über

15 szavazat
    22.7%
  2. Maradok a tradíciónál! Taxizok továbbra is

7 szavazat
    10.6%
  3. Taxit ismerem, de mi ez az Über?

7 szavazat
    10.6%
  4. Konkrétan egyik sem érdekel!

37 szavazat
    56.1%
  1. watsap /

Kapott lájkok:
    331
    Beküldött adatlapok:
    0
  2. balage / Konglomerátor

Kapott lájkok:
    624
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    IT
    Lakhely :
    Valahol Európában
    Ez most eléggé aktuális téma, köszi a felvetést :tef293:
    A saját véleményem szerint: nem támogatom az Ubert, mert egyrészt ki garantálja, hogy a sofőr és autó megfelelő állapotban van, másrészt a szürke/fekete zónában mozognak adózás szempontjából. Nem támogatom a taxisokat se, mert nem szeretem őket; a nagy részük (tisztelet a kivételnek) szintén csal ahol megteheti; felváltva veri át az államot és az utasokat (ez utóbbi talán nincs az Ubernél), illetve jópár taxist láttam már akit én magam nem engedtem volna taxizni egy pszichológiai felmérés után. Egyébként nem hiszem, hogy az államnak tiltania kellene egy appot, viszont ha jól tudom, az Uberezést büntetik, tehát a jelenlegi felháborodás teljesen okafogyott hőzöngés véleményem szerint.

3. zörgőfürge /

Kapott lájkok:
    684
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Ugyebár a taxisok azt szerették volna elérni, és azt követelik még ma is, hogy a kormány vagy tiltsa be az Ubert, vagy vezessen be olyan szabályozást, hogy az uberesek is csak a taxisokkal azonos feltételek mellett végezhessenek személyszállítást.
    És úgy látszik hogy valami elindult,mert a kormány kezdi szigorítani az ubert és csak adószámmal lehet munkát vállalni és szerintem lesz folytatása a dolognak.