Bulvár Utcán Nem Praktizál Dr. Tóth

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' SuperMario56 hozta létre. Ekkor: 2015. január 25..

1. SuperMario56 /

Kapott lájkok:
    2,079
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Utcán nem praktizál dr. Tóth
    2015.01.25. 07:45

Dr. Tóth Tamást úton-útfélen leszólítják a nézők, azonnali diagnózist vagy gyógyulást remélve. A tévédoki erre azonban nem vállalkozik.
    Alaposan felfordult az élete az elmúlt két hónapban dr. Tóthnak, az RTL Klubon hétköznaponként futó egészségügyi műsor orvos-műsorvezetőjének. Amióta képernyőre került, a legváratlanabb pillanatokban és leglehetetlenebb helyszíneken szólítják le. A gratulációk mellett sokan azonnali diagnózist kérnek tőle, vagy azt szeretnék, ha ott a helyszínen meggyógyítaná őket.
    – Van minden, amit el lehet képzelni. A reptéren válogattam az újságokat felszállásra várva, amikor odaugrott hozzám egy – szerintem külföldön élő magyar – úriember, és erős akcentussal csak annyit mondott: „Én is az egészségügyben dolgozom, csinálhatok egy szelfit?” Még levegőt se vett, s már lőtte is a fotót. Ez megdöbbentő volt számomra. Ennél meghökkentőbb eset volt, amikor a boltban odalépett hozzám az egyik eladó, és köszönés helyett megkérdezte: „Terhes anyáknak lehet szoláriumozni?” Mint egy vígjátékjelenet... – idézte fel mosolyogva dr. Tóth, akit saját rendelőjében is utolérnek a különös páciensek.
    Fotó:RTL Klub
    Tóth Tamásnak még szoknia kell az ismertséggel járó kellemetlenségeket, hogy mindenhol utolérik a betegek.
    – Van saját szakrendelésem, de gyakran specifikus kivizsgálásokra szeretnének bejelentkezni: nőgyógyászati vizsgálattól az igazságügyi szakértői vélemény kéréséig mindenféle bizarr dolgot akarnak tőlem. Ilyenkor szakorvoshoz irányítom a beteget.
    Bár dr. Tóth még nincs hozzászokva a nagy népszerűséghez, nem megterhelő számára:
    – Mindebből azt szűröm le, hogy a műsor elérte a célját, mert az emberek elkezdtek foglalkozni a saját testükkel, egészségükkel.
    Forrás:BorsOnline - Sztárhírek - Pletyka - Krimi - Politika - Sport - Celeb - Utcán nem praktizál dr. Tóth