Magyar torrent oldalak HunTorrent.eu Valentin játék

A témát ebben részben 'Torrent oldalak hírei' bincy hozta létre. Ekkor: 2025. február 11..

1. bincy /

Kapott lájkok:
    7,482
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Maros,Rigmány
    Kedves HunTorrent felhasználók!

Itt a február Valentin napja. Sokszor gondolatban feltetted már ezt a kérdést te is SZERET vagy NEM SZERET?
    Idén mi is arra kérünk oszd meg velünk mit gondolsz Ki/Mi az aki SZERET és Ki/Mi az aki NEM SZERET véleményed szerint.

A dolgotok a következő:
    - Írj le véleményed szerint ki az aki szeret vagy nem szeret és indokold meg minimum KÉT mondatban külön-külön miért gondolod így.
    (lehet ez oldal felhasználó,családtag,barátaid vagy akire éppen gondolsz akár egy tárgy is vagy a Huntorrent oldala. Lentebb példát is teszek ki.)
    - Törekedj arra hogy legyél kreatív, egyedi. (Ne másolj)
    - Játék nevezése: Fórum > Játékok > SZERET? NEM SZERET?
    - Nyeremények: 4500 BP + 3 GB feltöltés + 1 ajándék Kitüntetés a profilodra.
    - A játékra nevezni 2025.02.14. 23:59-ig lehet.
    Minden vélemény nyer, ha megfelel az elvárásainknak! NEM a lájk mennyisége számít!

PLD:
    Akik biztos szeretnek:
    -ÉDESAPÁM! Nem szeretek nyálaskodni de tudom hogy fontos vagyon neki.
    Valamint oda-vissza egymásra számíthatunk leginkább.
    -A FEJLESZTŐ! Mert imádja ha Straitjacket-»Ẁĭŗąąĝ«: te aki idegbajossá tesz.
    És mert mindig számíthat rám.(persze ezt ő sosem vallaná be)
    -FREEZER! Mert karácsonykor megkérte a kezem (ez persze kamuhamu,vagy nem) [​IMG]
    De igazán csak azért mert szereti a citromsárga nevem! (ez is lehet kamu) [​IMG]
    -FELHASZNÁLÓK! Akikért próbálok mindent megtenni.
    És mert tudják fontosak nekem.
    -VENDÉGEIM! Mert figyelek hogy mindig tele legyen a pohár. És a beszólásaim is megszokták már.

Akik nem szeretnek!
    -FELHASZNÁLÓK!Mert azt gondolják hogy ilyen-olyan vagyok,pedig csak Rendfenntartó (És ezt nem részletezem inkább)
    És a szavak amikkel illetnek mind nyílvánvalóvá teszik ezt. (de én nem tehetek róla ha elgurult a gyógyszeretek)
    -És Biztosan vannak olyanok az ISMERŐSEIM között is akik nem kedvelnek,esetleg utálnak is,de ezt annyira nem mutatják.(elég ha érzem az aurámban) [​IMG]
    És STB.....