Végre Visszatér Budapestre A Slipknot!

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' klarensz hozta létre. Ekkor: 2014. október 15..

1. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    A többszörös platinalemezes és Grammy-díj nyertes maszkos bestiák, a SLIPKNOT tagjaivégre készen állnak a régóta várt visszatérésre.

Prepare For Hell turnéjuk keretében 2015. február 5-én a Budapest Sportarénában koncerteznek. Corey Taylor, a Slipknot frontembere megerősítette: "A mostani turnéba megpróbáltunk annyi állomást belezsúfolni, amennyit csak tudtunk. Visszatérünk azokért, akiknek köszönhetjük, hogy ez az egész elindult, felfutott és megállás nélkül zakatol: visszatérünk HOZZÁD! Szóval készülj… Hamarosan pokollá változtatjuk a színpadot!"

A Slipknot az elmúlt évek egyik legsikeresebb metálegyüttese, amit a maguk kissé szélsőséges zenei stílusával és nem mellesleg brutális színpadi teljesítményükkel értek el. A zenekar szintén jól ismert sajátos megjelenéséről: a tagok egyforma egyenruhát viselnek, mindegyikük egy-egy számot kapott a csapaton belül, és mindegyik tag rendelkezik egy egyéni stílusú maszkkal, amely saját bevallásuk szerint belső érzésvilágukat fejezi ki. Pályafutásuk alatt a Slipknot folyamatosan fejlesztette imidzsét, gyakorlatilag minden új lemezhez újabb megjelenést kreálnak maguknak.

Slipknot 2015. február 5-én lép fel a Budapest Sportarénában.

Forrás: Live Nation
    A purgatóriumi banda régóta várt új stúdióalbuma, a 5: The Gray Chapter október 20-án jelenik meg, de már előrendelhető iTunes-on.

A Slipknot rendkívül látványos, lebilincselő és kaotikus koncertjeit gyakran legendaként őrzi az emlékezet, ezek a koncertek – most új maszkokkal és színpadi látvánnyal – kihagyhatatlanok!

Nézd meg a banda új külsejét, idegborzoló The Devil in I videójukban:

A Prepare For Hell turné február 5-i, budapesti koncertjére a jegyek október 17-én, péntek délelőtt 10 órától kaphatók, a Live Nation oldalán.

A zenekar honlapján a regisztrált rajongóknak már holnaptól lehetőségük van elővásárlásra a Slipknot oldalon.
    Végre visszatér Budapestre a Slipknot!