Bulvár Végül Beadta A Derekát: Bálint-napon Mondott Igent Az Énekesnő

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' SuperMario56 hozta létre. Ekkor: 2015. február 17..

1. SuperMario56 /

Kapott lájkok:
    2,079
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Forrás: MTI;dailymail.co.uk | 2015. 02. 17. 09:35:00

Az elképesztő átváltozásairól elhíresült énekesnő végül igent mondott roppant sármos párjának.

Lady Gaga brit popénekest eljegyezték, a vőlegény Taylor Kinney amerikai modell és színész, akit a Lángoló Chicago és A csajok bosszúja című filmekből ismerhetnek a magyar nézők.

Lady Gaga és vőlegénye, Taylor Kinney. Fotó: Camera Press

A hírt a popsztár tette közzé az Instagram képmegosztó oldalon hétfőn. Az ujjára húzott gyűrű fotója alá ezt írta: "Nekem adta a szívét Valentin-napon, és én elfogadtam: igent mondtam!"

Lady Gaga és Kinney 2011 óta jár egymással, igazi meglepetés, hogy az énekesnő végül férjhez megy, hiszen éveken keresztül váltig állította, a házasságot nem neki találták ki. Ezt egészen tavaly decemberig tartotta, amikor a Howard Stern show-ban azt mondta, végül is, ha Taylor megkérné a kezét, valószínűleg igent mondana. Az ifjú jegyespár az eljegyzést egy romantikus vacsorával koronázta meg Gaga családi éttermében a manhatteni Joanne Trattoriában.

Lady Gaga gyűrűje. Fotó: Instagram

Lady Gaga és Kinney az énekesnő You & I című videójának forgatásán találkoztak 2011-ben. A színész a Lángoló Chicago NBC-sorozatból és A csajok bosszúja című filmből lehet ismerős, szerepet kapott a 2011-es Zero Dark Thirty című moziban is.
    Lady Gaga számos ismert sláger előadója, nemrég nyerte hatodik Grammy-díját a Cheek to Cheek című albumáért. Vasárnap este fellép az Oscar-gálán.

Forrás:Végül beadta a derekát: Bálint-napon mondott igent az énekesnő | Híradó