Magyar torrent oldalak SWZTorrent Verseny

A témát ebben részben 'Archívum' doe hozta létre. Ekkor: 2013. január 25..

1. doe / SWZ

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Elindult a hétvégi feltöltőversenyünk, melyen ismét értékes bónuszpontokat nyerhettek, valamint a kinézetünk is megváltozott. Használjátok egészséggel! :tef293:

2. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hétvégi feltölt?verseny + új skin

Szia -

-Skin - én maradok a "Diablo" - nál a többi nekem valahogy túl cicoma
    (ez csak az én véleményem lehet másnak bejön)
    - feltöltöverseny? Ahmm nem tudom de az nincs feltüntetve és egyben javaslatom is lenne = Mégpedig elszámolásnál figyelembe venni a feltöltött anyag nagyságát ! Ezt alkalmazzák más oldalakon is ... mármint pl minimum 500 Mb !
    - Nem a helyezés miatt de azért sztem nem korrekt mert van aki feltölt pl 20 - 30 mp3 - vagy ebook ami 100-200 MB és akik filmet vagy dvd netán Bluray töltenek azért az arányok különböznek !
    - Valahogy ilyen arányban is kellene honorálni
    - nem okoskodás csak javallat

- Végül de nem utolsosorban hatalmas LOB az oldalnak 160 Km/h -val fejlödik !

Üdv.. harti

3. barcada /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re: hartigan

Szia!

Részben igazad van, de egy kicsit ellenkeznék. Ha belegondolsz, akkor a nyereményre kinek van igazán szüksége? Valószínüleg olyan kis nettel rendelkezö embereknek, akik másképp nem tudják fenntartani magukat az oldalon. Ha csak a feltöltött mennyiséget néznék, akkor a szerveresek szép csendben elvernének mindenkit. Pedig egy szerveres feltöltönek igazán nem sok szüksége van egy kis ajándékra. Tehát ha valaki veszi a fáradságot arra, hogy feltölt 100 e-bookot, akkor hajrá. Csak adva van a lehetöség, hogy a kis netesek is megsegítsék magukat.

4. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ebben ...

hi

Ebben teljesen igazad van ezt nem is vitatom ,csak pl a múlthétvégen követtem az eseményeket rengeteg volt az ilyen feltöltés és kb 60-70 % - hoz nem volt seed , na mármost a kérdés az ,hogy ez nem fogja e jelentösen rontani a minöséget .
    Természetesen legyen megadva a lehetöség de mint már fent jeleztem valami féle szabályozott rendszerben .

üdv

5. doe / SWZ

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    re

Ezen mi is gondolkodtunk a verseny kiírása el?tt, de ahogy barcada azt szépen kifejtette, egyrészt a kis netesek így nem esnek ki, több olyan volt, aki azelött életében nem gondolt volna olyanra, hogy fel is töltsön valamit, de a verseny hatására mégis belekezdett és tetszett neki. Ezen kívül még mindig nagyon kevés a torrentek száma, ezen kell javítanunk, most ez az elsödleges. Persze ez nem jelenti azt, hogy azért mert most a mennyiségre megyünk, a minöség már nem számít, hisz csak a szabályos torikat engedjük ki, valamint a versenyben csak az nyer, aki rendesen is seedeli a torrentjeit, nullseedes torrentek nem játszanak, hanem törölve vannak. Most a szervereseknek kell felkötni a gatyeszt. :tef161: